Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mart 2022, 19:34   Mesaj No:2

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.403
Konular: 1269
Beğenildi:11857
Beğendi:8991
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Standart

İdrak yoksunluğu yaşayan seküler, liberal,sosyalist, siyasal islamcı mütedeyyin şöyle böyle müslüman. Hepsi bir arada olurmu demeyin oluyor efendim oluyor. Müslümanın bir sürü yüzü var.siyaseten dini her türlü kullanmak mubah.Bu hanım bacı da nemalanmış. Kızmiyorum. Hacı teyze, hoca komşu da gelmiş diyerek ne kadar modern laik bir görüntü çiziyor. Biz kadın erkek birak aynı masada aynı ortamda birarada bulunmasının edep-usulünü konuşurken seküler dostlarla içki masalarında dostluk mesajı paylaşılır olmuş. Atatürk hafızdı diyenler kadar idrak yoksunluğu. Alkollü ortam ve masaları normalleştirme çabası.

Farklı yaşam biçimlerine saygı gösterdiğimizi anlatmak için içki servisi yapmak, rakı ile poz vermek, namaz kılmak, oruç tutmak, haç çıkarmak zorunda değiliz. Birbirimizin hukukunu koruyabilmek için, bir masanın etrafında toplanabilmek için aynılaşmamız mı gerekiyor?
Tabiki hayır.
Sahabe de içerdi demesiyle, servis ettiği içkinin kendisini idrak yoluyla sarhoş ettiğini görüyoruz Seküler seküler takılsinlar.
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla