Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2022, 10:22   Mesaj No:4

Hâdimul İslam

Medineweb Baş Editörü
Hâdimul İslam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Hâdimul İslam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:45
Mesaj : 13.020
Konular: 1409
Beğenildi:13226
Beğendi:9635
Takdirleri:30983
Takdir Et:
Standart

Doģruya doģru. Hamsiden kebap, lahanadan kavurma kurtarmıyor Lazlıktan lahanadan müteşekkil mutfaği var gücüyle savunurlar haklısın. Kadınları çok çalıştığîndanmı erkeklerin tembelliği mi bilmem mutfak çok zayıf kalmış.Kadınlar beceriklidir elleri lezzetlidir ayrı.

Hiç untmam. Yemek programı yapan bir kadın Trabzonda hazırlanmış yemekleri tanıtıyor. İşte sarma, hamsi nin kizart, buğulama, pilav versiyonu, kuymak, pide, ardından Hamsili ekmek Hamsili pide hamsili tatlı. Sunucu: Biraz zorlama olmuş saçmalamışsınız dedi Lahanaya başka birşey koyunca adı değişiyor sadece. Onlar da Gürcü tarifleri

Doğu sofrasini kimin önüne koysan aklında damağında lezzetle kalkar sofradan. Karadeniz sofrası için aynı şeyi diyemem.Severim bakın ama mutfak olamamıştır kendisi bu kadar iddialı söylüyorum. Lahanayi ancak Karadenizli kebap yer gibi yer. Sevemez hiç kimse Yeni nesil ağzına sürmüyor Mutfaklarini severler savunurlar ayri ama olmayinca olmuyor buna tiraz edeceklerini sanmam
Dışarda kendi mutfaklarından yemeyi kendileri bile aklından geçirmez. Doyurmaz, güzel yapılmaz

Ölü taklidi yapayım bence.)))
Alıntı ile Cevapla