Konu Başlıkları: Okumadan Ölünecek Kitap Listesi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27Haziran 2022, 16:46   Mesaj No:4

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.403
Konular: 1269
Beğenildi:11857
Beğendi:8991
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Standart

Özellikle watpad hikayelerinden derlenmiş, oradaki ucuz, ayarsız, başıbozuk hikaye yazarlarının kitaplarından uzak durun.

Gençler için çok büyük tehlike. "Solucan/Zeynep Sey" gibi, 12-13 yaşın çok rağbet ettiği serileri olan dilden, edebiyattan fersah fersah uzak kitaplardan uzak tutun. Gençler arasında çok popüler.

Işıl ışık. Kadın youtuber/yazar. Çocukları hayaletli video ve kitaplarıyla korkunun kucağına atıyor. İnanılmaz olan milyonlarca takipçilerinin olması.

Bir fuara geldiklerinde, uzun kuyrukları gördüğünüzde sanırsınız Reşat Nuri Güntekin kitap imzaliyor. Meşhur bir yazar olması lazım öyle ya.

Ama değil. Çocuğum kitap okuyor diye sevinmeyin. Elinize alın içine dışına bir bakın. Anlamadinız mı? Elinizdeki telefonu araştırmak için de kullanın. Yazar-kitap hakkında yorumlara bir bakın. İçerik ne öğrenin.

Kızım, arkadaşlarının elinde gördüğü bu isimlerini verdiğim kitap ve yazarları almak istediğini söyledi. Birlikte araştırdık ve kesinlikle almam dedim. Öğretmenler sagolasunlar bu konuda dikkatli ve uyarıcılar ama ebeveynler rahat olunca elden birşey gelmiyor.

Başka isimlerde vardır ben bilmiyorum. En çok satanlar/ en çok takip edilenler/ en çok okunanlar serisi olan bu waatpad yzarlarını okumadan ölün!
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla