Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2022, 12:14   Mesaj No:23

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 3.643
Konular: 432
Beğenildi:3267
Beğendi:3742
Takdirleri:26418
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster


Aman hocam aman... İlmî, edebî, dinî hiçbir değeri olmayan kelam işte. Derdimi anlatacak kadar bendeki lügat .))) Hiç o kulvarlara girmeyelim.

Medineweb, ilim irfan, eğitim yuvamız, ikinci ailemiz...
Halimizi, ahvalimizi de hocalarımıza, aileye arzediyoruz yine...

Burda paylaşılan her bir bilgi, vücudumuzun bütün hücrelerine, vitamin, mineral takviyesi olarak girip, bizi fikir, zihin bazında beslerken; face gibi sosyla medya alanları; FACEfood beslenme zinciri gibi...Ne paylaşırsanız paylaşın hepsi bol kalorili ve karbonhidratlı...Tadı güzel...Yadikçe yiyesin geliyor. Paylaştıkça paylaşası. Önce beyin ve vücut tembelliği ve yağlanması yapıyor...Sonrası, verdikçe ver, tükettikçe tüket. Yediği içtiği neyse o olmuş, bilgi obezi olmuş insacıklar çıkıyor karşınıza...

Sonra, bu iştah artışına öyle aşılıyorki; ne versen öğütülüyor. Kıymetli diye verdiklerimiz sadece karınlarını doyurmaya, midelerini doldurmaya yarıyor âdeta. .."Ama bu çok kıymetli bir bilgi..İstersen kaydet, sonra yine lazım olur, Şöyle emek, böyle zaman" derseniz.."Amaaan her yerde var. Uğraştırma beni, vereceksen ver ihtiyacım olanı" diyerek eliniz kolunuz bağlanıyor. Peki diyorsunuz..

Doymayan mideye, kabarık iştahlara "diyet listesi, faydalı olanı tüket. Gel foruma" çağrısı yapsanızda kalorisi yüksek karbonhidratlı besinler her zaman daha cazip geliyor...Napalım bizde vermeye devam ediyoruz. Bari arada vitamin alsın garipler diye.))

Bizler forumda organik beslenmeye alışmışız.)) Bir yerden sonra, bizi bayıyor, bünyemiz kabul etmiyor facefood beslenme şeklini. Mide ve zihin, sinir bulanması yapıyor.)) Paylşamya kıyamadığımız kıymetli paylaşımlara yapılan; hep tüket, sonra yoket, sonra arsızca bidaha iste tarzı yaklaşımlara 3 yada bilemedim 5 sene dayanılır herhalde. Sonrası ya yazar ya filozof yada mefta olunur bu gidişle .))

Esma abla hep destek tam destekewet000 Temiz bir forum devraldım kendisinden... İşte benim illa bıdıbıdı edip konuşmam lazım.))

Ebu Ömer hocam Allah razı olsun sizde paylaşmışsınız düşüncelerinizi. ..Haklısınız kişi önce kendi nefsini hesaba çekmeli... Sonra ben gibi geneli.)) Buda ayrı bir deli cesareti hoşgörün artık.

2011 den beri bu ailedeyim. Ne bir an sapma, yolunu şaşırma, ne de dalalete düşme.... İftiralara çok uğradık ama bir kez bile niyetimizi bozmadık.... Allah ayaklarımızı dinde sabit kılsın. Kişi kendini bildikten sonra, başkasının attığı çamur temizleniyor. Leke felanda kallmıyor, diye düşünüyorum..

Ancak zaman kaybı oluyor, bi denge sarsılması yapıyor... Esma ablanın benzetmesi gibi nano teknolojiyiz kir pas tutmuyoruz.)) Bu da geçer diyelim bu dertli mevzuya ))
__________________
Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım.
Çünkü beni sadece onlar incitebilirler
Alıntı ile Cevapla