Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Eylül 2022, 10:21   Mesaj No:150

Esadullah

Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Kayıp bir Kentten
Yaş:44
Mesaj: 734
Konular: 143
Beğenildi:280
Beğendi:94
Takdirleri:3260
Takdir Et:
Standart

Allahım Fitne-i ahir zaman her tarafımızı kuşattı içimiz dışımız, kalbimiz, dimağımız fitneye bulandı. Bizler hata ettik ya Rabbena bağışla, fitneler zamanında o kutlu Nebinin a.s getirdiği ilahi mesajlara sarılmamız gerekirken, bizler kendimizi fitne rüzgârlarına bıraktık, hazan vurmuş yapraklar gibi. Öyle bir savrulup dağılmışız ki bizi tekrar bir araya ancak senin kudretin ve rahmetin getirebilir.

Ey Hak, Kadir, Hay ve Kayyum Allahım perişanlığımızı, acizliğimizi, dağınıklığımızı sana şikayet ediyorum. Sonsuz kudretine sığınıyor ve kendine has kıldığın isminle sana yalvarıyorum. Perişanlığımızı gider, bizlere güç kuvvet ver ve tekrar birleştir, hablinin etrafında sımsıkı dağılmaksızın.

Ey Rabbimiz Kadir, Celil, Cebbar, Şedidül Batşi, Zül kuvvetil Metin, muktedir kahhar, Müheymin, Rahman, rauf ve rahim isimlerinin ve daha ne kadar ismi olduğunu sadece kendi bilen Alemlerin Yegane hükümdarı ey yüceler yücesi Allah, ülkemizin bizlerin maddi ve manevi güçlenmesine mani olmaya çalışan birliğimizi, dirliğimizi bozmaya çalışan İslam alemini zulmü altına alan günümüz ebrehe ve firavunlarına ordularına uşaklarına fırsat verme onların oyunlarını tuzaklarını yerle yeksan et güçlerini ve birliklerini gaybi ordularınla hezimete uğrat.

Allahım içimizdeki sefihler, eblehler, nankör ve şükürsüzler yüzünden bizlere musibet verme. Ya Rab umudunu Türkiyeye bağlamış mazlum çocukların göz yaşları hürmetine bu vatanın insanlarına hamd, şükür, basiret, feraset, şuur, birlik ve beraberlik ihsan et. Allahım bizi düşmanlarımız karşısında hezimete uğratma bizlere güç kuvvet inayet nusret ihsan et ki yine Müslümanların mazlumların sığınağı olalım.

Allahım Ülkemizi ve Müslüman alemini Her türlü Semavi ve Arzi afetlerden muhafaza eyle. Ey Rabbim Ümmetin her bir bireyini Hafız, Kadir, Müheymin, Selam, Celil, Şekur ve İsmi Azamı olan İsim hürmetine Mahfuz eyle. Bizlere acı merhamet et muhakkak ki senin azabın çok şiddetlidir bizler aciziz bizlere rahmetin ve fazlınla muamele eyle ya erhamerrahimin. Sübhane Rabbike Rabbil İzzeti amma yesifun ve selamun alel mürselin vel hamdülillahi Rabbil alemin Amin ya mucib CUMANIZ MUBAREK OLSUN
Alıntı ile Cevapla