Konu Başlıkları: 1400 Yıl Sonra Cahliye Dönemi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2022, 23:41   Mesaj No:6

Esadullah

Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Kayıp bir Kentten
Yaş:44
Mesaj: 734
Konular: 143
Beğenildi:280
Beğendi:94
Takdirleri:3260
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

2013 yılında bu değerli platformda yazdığımız bir yazı, daha sonrasında çeşitli platformlarda ,sosyal medya da özellikle sık sık üzerinde durduğumuz bir konuydu ,Aile yapısının bozulması, gençliğin Dini ve Ahlaki yozlaşması, sesimizin çıktığı ve kaale alındığımız kadar haykırdık Allah rızası için, buraya yine 2019 yılında kısa bir araştırma sonucu konunun devamı niteliğinde olduğundan aktardığım bu yazı ne yazık ki seneler sonra daha yeni yeni anlaşılmaya ses bulmaya başladı ...

Müslümanları eleştirdiğimiz zaman fazlası ile tepki alıyoruz maalesef, lakin seneler önce bugün herkesin son reddesinde haykırdığı toplumsal felaketleri görmek Müslüman da olması gerek basiret ve firsetle orantılıdır. Bugün ülkemizde cirit atan lgbt gibi sapkın görüşlerin , gençlerimizin Ateist, Deist, Agnostik akımlarda sürüklenmesi bir anda oluşan bir şey değildir. Siyonist ve kapitalist sistem tam 300 yıldır bu planlarını ilmek ilmek başta müslümanlara ve tüm dünyaya işlemekte ve gelinen nokta malum, yine son 5-6 yıldır özellikle cemaat, tarikat ve Resmi Kuran ilimleri ile muhatap kurumlara gençlerin içine düştüğü bu dinsizlik furyası ile mücadeleye davet ediyoruz ama sonuç yine hüsran ve gençlerimiz bu akımların ardında savrulup gitmektedir.

Umarız dirilişlerimiz geç kalmadan zuhur eder...

2019 yılında ki paylaşımımızıda aşağıya bırakıyorum , vesselam veddua


Direk konuya girelim bence, son yıllarda Allahın c.c. bir hikmeti olarak hemen herkes artık Siyonist bir yapının olduğunun, kurdukları tuzakların, her kötülüğün altında sadece müslümanlar değil insanlık için tehditler olduğunun farkına varmış durumda. Bu güne kadar ürünler ile oynadıkları GDO ve GMO tahrifatları, İlaçlar ve kimyasal hileler ile İnsan ve Hayvan mutasyonlarını , DNA ve RNA sarmallarını tahrifatla dengeyi bozduklarını, Görsel ve Yazılı her türlü Medya vs. İle Ahlakı Örfü zedeledikleri be İnsanları İnançlarından uzaklaştırdıklarına Şahit olduk...

Şimdi...! Uzun zaman önce başlayan ve yine her türlü gücü ve materyali kullanarak yapmak istedikleri başka bir sapık düşüncelerini dile getirmek istiyoruz.

ÇOCUKLARI TAHRİFAT...
Evet son günlerde bir kaç duyarlı insan Pizza Gate denen o çirkin olayı gündeme getirerek güzel bir adım attı. Neydi Pizza Gate? Özetleyecek olursak, Amerika’nın önde gelen zenginleri ve siyasetçileri için sapkın partilerde çocukların kurban edilmesi ve cinsel istismarda bulunmasının ortaya çıkması diyebiliriz. Peki sadece bumu ?

Hayır...! gelin birde Todlers and Tiares denen Bebekler ve Çelenkler Taçlar vs olarak adlandırılan , 2009'dan 2013'e kadar TLC'de yayınlanan Amerikan gerçeklik televizyonu dizisidir. Bu Gösteri, bir çocuk güzellik yarışmasında yarışmacıların yani çocukların ailelerinin onları kullanması süslemesi ve çocukluktan öte bir yola sokmasından ibarettir. Bittimi ?

Hayır...! Drag Kids, Megan Wennberg tarafından yönetilen ve 2019'da gösterime giren Kanadalı bir belgesel filmi. Çocukları yetişkin insanlar gibi giyindiren ve hatta aşırıya gidip onları akılalmaz kılıklara sokan bir yapımdır.

Evet işte böyle bir hengamede ve adımda yavaş yavaş İnsanlara bu olguları yüzyıllardır yaptıkları gibi aşılamaya çalışıyorlar. Reklamlarda kullanılan çocuklar, sözde Ailesi ile birlikte fenomen olan ama aslında işçi olarak kullanılan çocuklar, son yıllarda 23 Nisan etkinliklerinde birer yetişkin gibi giydirilmeye çalışılan çocuklar, aileleri tarafından bu yolla etkileşim altına sokulan çocuklara hepimiz şahit olmuşuzdur.

Peki amaç Nedir?
Evet özgürlük ve çağdaşlık adı altında bizlerin bir çok değerini kaybettiren gençlerimizi Luti bir hale sokarak Lezbiyenlik Travestilik Eşcinsellik Gay ve bir çok olguyu Meşrulaştırma çabasında olan, Aileleride Kendi Seçimim Kendi Hayatıma inandıran bu zihniyet LGBT denen bu çirkin kısaltmanın sonuna maalesef P (Pedofili) yi ekleme ve bunu aynı şekilde uygulama çabasındadır.

Lütfen çocuklarınıza Baliğ olana kadar Din Örf Adet gibi kavramları anlatın öğretin. Evlatlarınızı kendi ellerinizle diri diri toprağa gömmeyin. Her hallerini kontrol edin. Ahlak olgusunu Haram ve Helalleri öğretin. Ve en önemlisi LGBT gibi sapık görüşlerin bir seçim değil bir sapkınlık olduğunu anlatın...
Alıntı ile Cevapla