Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Aralık 2022, 10:42   Mesaj No:41

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.406
Konular: 1270
Beğenildi:11863
Beğendi:8994
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
evlilik güzeldir.çünkü....insanı başıboşluktan,sorumsuzluktan alıkoyar...ben merkezli düşünmezsin..kendin için değilde başkası içnde nefes alıp verdiğini farkedersin...öyle bir zaman gelirki ,tek nefeste 5 kişilk nefes aldığını farkedersin..ve için huzur dolar..rabbim doğru insanla karşılaşıp,cennet arkadaşı olmk nasipetsin..
Oksijenim bensiz nefes alamazlar diyeli 7 sene olmuş Bıraktım bıraktım, herkesin kendi için nefes alması gerektiğini erken öğrendim. Evdekilere de gerekirse kendi oksijenlerini üretmeleri gerektiğini öğütledim.. Evlilikte (eş, çocuk, dış etmenler vs) nefes darlığı kadar tehlikeli birşey yok. Yaşam kalitesi, tempo düşüyor, kalp ritmi bozuluyor. Ne gerek var bünyeden yemeye Böylesi çok daha sağlıklı.))

Allah dengine denk getirirse evlilik çok güzel be Kartal editim. Denk geldiğine de rehavet yok, hep emek vereceksin. Yol çok uzun, meşakkatli, hep gül bahçesi vaadetmiyor. Sen gerekli bakımı yazmazsan zehirli sarmaşik, diken hemen biter bağında. Hep bakım, hep onarım tabiri caizse Sen gereken emeği ver olmazsa oldurma da öldürme de. O verdiğin tarihlerde bakış açın değişmiş, burdan kendi evliliğin üzerinden olumlu yorumlarını almış olalım insallah
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla