Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Aralık 2022, 22:34   Mesaj No:10

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.403
Konular: 1269
Beğenildi:11857
Beğendi:8991
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Hayatı kolaylaştiran aletlerle mücadele vermeye gerek yok. Durumun varsa, ihtiyaç varsa kesinlikle vakti mutfakta evin içinde geçen hanımların konforu bu aletler. Ev hanimliğından, mutfaktan emekli olunmadığına göre isteyen alsın Allah alım gücü versin derim.

1. Markasının önemi yok bence. Cok fiyatlı çok farkli performans sunmuyor. Sadece farklı program, digital, wifi özellikleri ile ön plana geçiyorlar.

2. Büyüklük xl ve xll çok kullanışlı. 2-5 kişilik çok rahat yemekler hazırlayabilirsiniz. 2 kere çalıştırarak aileniz sevdikleriniz için yiyecek hazırlayabilirsiniz

3. Xiaomi ve Cosori marka en çok tercih edilen memnun olunan markalar. Bizde fiyatlar çok çok pahalı. Cosoriyi Amazondan incele derim. Yorumlar çok iyi fiyatlar çok iyi bizde 7 bin orda 3 bin gibi.

4. Bütün bunlara rağmen bazen indirimli ürünler felan oluyor. Markasına felan bakmanıza gerek yok. İndirimli, fiyatı uygun bulduysanız kaşına gözüne bakmayın. Performans, işleyiş mantık aynı. Seninde dediğin gibi basit bir aksamı var zaten. Büyük markalara büyük paralar vermenize gerek yok.

5. Birde evdeki gençler de bişeyler hazırlayabilirler. K
Patates köfte makarna buzluktan alınmış börek tavuk vs. En güzel özelliklerinden biri bu. Ortalık batmıyor. Yağlanma sıçrama derdi yok...

Kullananlar ne önerilerde bulunur, tavsiye ederlermi bakalım))
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla