Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2023, 17:09   Mesaj No:40

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 3.635
Konular: 430
Beğenildi:3259
Beğendi:3726
Takdirleri:26348
Takdir Et:
Standart

Sinan Ateş suikastında çarpıcı yeni detay: Keşifçi gözaltına alınıp serbest bırakılmış

2022 yılının son günleri Ankara'da uğradığı silahlı suikast sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmanın detayları ortaya çıkıyor. Cinayetten önce keşif yapan bir şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin bunun ardından aynı gün serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

HER GEÇEN GÜN YENİ DETAYLAR
Soruşturmaya ile ilgili olarak detaylar da her geçen gün çoğalmaya başladı. T24'ten Asuman Aranca'nın haberine göre; yapılan çalışmalarda, cinayet öncesi Çukurambar bölgesinde keşif yapan ve hala tutuklu bulunan şüphelilerden birinin, keşif yaptığı sırada trafik polislerince yapılan rutin kontrole takıldığı anlaşıldı. Buna göre, olaydan birkaç gün öncesinde Ankara’ya gelerek, cinayetin işlendiği Çukurambar bölgesinde keşfe çıktı. Şüpheli, keşif esnasında polisler tarafından rutin kontrol için durduruldu. Yapılan GBT sorgusunda şüpheli hakkında daha önce işlemiş olduğu bir suçtan kaynaklanan kesinleşmiş ceza bulunması nedeniyle yakalama kararı çıkarıldığı anlaşıldı. Bunun üzerine polis şüpheliyi gözaltına aldı.

Şüpheli, kesinleşen cezasının üç yılın altında olması ve bu sürenin de denetimli serbestlik süresi içinde kalması nedeniyle aynı gün açık cezaevine nakledilerek serbest bırakıldı. Hakkında yakalama kararı bulunan şüphelinin AK Parti Genel Merkezi ile ABD Büyükelçiliği’nin de bulunduğu bölgede keşfe çıkması ihmal tartışmalarını da beraberinde getirdi.
__________________
Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım.
Çünkü beni sadece onlar incitebilirler
Alıntı ile Cevapla