Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2023, 10:54   Mesaj No:6

birbey

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:birbey isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 61540
Üyelik T.: 22 Ocak 2020
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 17
Konular: 0
Beğenildi:8
Beğendi:13
Takdirleri:129
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Kara Kartal Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Uzmanların yıllardır depreme hazırlık yapmamakla eleştirdiği iktidar, Kahramanmaraş depremlerinden sonraki organizasyon ve koordinasyon zaafı nedeniyle de hedefte. Erdoğan depremlerin ardından ilk açıklamasında bu tür eleştirileri dile getirenlere “Namussuz” diyerek çıkışmıştı.


Adıyaman’a giden Erdoğan, depremin ilk günlerinde istedikleri çalışmaları yapamadıklarını belirterek ‘helallik’ istedi. Çocuklara para dağıttı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlk birkaç gün Adıyaman'da arzu ettiğimiz etkinlikte çalışma yürütemedik. Bunun için sizden helallik istiyorum" dedi.

Devlet helallik isteyerek sorumluğunu yerine getirmiş oluyormu?
Oluyomu öyle. Depremin ardından bi küfretmediği kaldığı halimi gerçek bu mu ben anlamadım valla.




Bu cümlelerin tamamını sizmi yazdınız yoksa alıntımı,deprem esnasında neredeydin bilmiyorum,deprem yaşanılan illere giden yolların hemen hemen tamamında trafiği aksatacak sorunlar meydana geldi başta nurdaginda tünelden sonra hemen viyadukte viyadugun bir ayağı havaya kalktı trafik durdu,bir müddet sonra karayolları tek yönde ilerletmeye başladı bı sure sonra depremzede ler ters yöne doğru harekete gecti,bahse konu olan gecikmenin bu sadece çok basit bir örneği,ben Adana da yıkılan birtek sitenin enkaz çalışmasına şahit oldum sadece bir bina olduğu halde iğne ile kuyu kazdılar desem yalan olmaz iş makinaları vs herşey vardı fakat sert mudahele edilemiyordu enkaza,diğer illerde kümeler şeklinde yıkımlar vardı bizzat daha sonraki günlerde o illerede gittim gördüm yıkılan bir binayı temizlemeden diğer binalara yaklasilamiyordu bile ,aksamalar gecikmeler in ana sebebi yagane bu yönde idi,küfretti yazmışsın depremzede yemi kufrettigini düşünüyorsun, konuşulan onca provakadyon onca yalanın ana sahiplerine ne yapsaydı madalyamı taksaydı,Helallik istemesini bir erdemlik olarak görmenizi tavsiye ederim,Allah'ım kimseyi Çaresiz bırakmasın,belkide çaresiz kaldığı için istemiştir o helalligi.Helallik verirsin vermesin senin bilecegin birşey,
Alıntı ile Cevapla