Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mart 2023, 10:03   Mesaj No:5

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.398
Konular: 1269
Beğenildi:11842
Beğendi:8986
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Standart

Anlamaya çalışıyorum o mantığı "kendiside çok zor durumda elini uzatamaz, güvenli değil, kendiside sel suyuna kapılacak belki" diyorum. O zaman elindeki telefonu biraksana yanı başından akıp giden insan görüntüsünü kaydetti telefonun ya aklın vicdanın. İnsan uyku uyuyamaz, pişmanlık, keşke... Adam evinin penceresinden çekip kurtardı sel suyuna kapılıp giden birini. O neden sadece çekim yapmadı acaba?? Ben bilemedim yok olmuyor demekki..Hem eşrefiz hem eşşeğiz. Bu öyle birşey herhalde.

Yine de önyargılı olmamak gerek. Büyük bir deprem ve sonrasındaki perişanlık ne yaşanılır ne anlatılır gibi. Kıyameti yaşadılar bir gecede. Herkes eksik. Belkide acı öyle çöreklendiki içlerine daha fazla ne olabilirki diyor? Duyguları donmuş, şok halindeler, tamamen kendileri merkezliler belki..Olaylara bizden çok farklı yaklaşıyor olabilirler. Sınanmadığımız acılar." belki diyorum

Bunlar, o bölge insanının yaşadığı acılardan sonra sosyolojik ve psikolojik açıdan değerlendirilmeli. Hiçbirşeyi çok görmemek lazım belkide.
Dün tepkim sen gibiydi. Bugün aklı selim bakmaya çalışıyorum Başka türlüsünün insanla alakası yok çünkü.
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla