Konu Başlıkları: Memleketten Hava Durumu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Nisan 2023, 21:36   Mesaj No:4

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 3.504
Konular: 412
Beğenildi:3136
Beğendi:3591
Takdirleri:25542
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

BAYRAM DA HAVA DURUMU:


Meteoroloji bölge bölge uyardı: Bayramda ikisi birden vuracak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; bayramda Marmara, Ege, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesinde gök gürültülü sağanak yağışlı ve kuvvetli rüzgar etkili olacak. Yağışların Marmara, Ege'nin kuzeyi ile Batı Karadeniz ve Karadeniz'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

MGM'nin yayınladığı 5 günlük yeni rapora göre; bayramın ilk günü İstanbul dahil Marmara'da hava yağmurlu. Bayramın ikinci ve üçüncü günü ise Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Karadeniz, ve İç Anadolu'da kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI DÜŞÜYOR
Hava sıcaklığının Akdeniz ile Karadeniz kıyılarında 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun batısında güney yönlerden kuvvetli olarak (50-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI
Rüzgarın, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun batısında güney yönlerden kuvvetli olarak (50-70 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
__________________
Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım.
Çünkü beni sadece onlar incitebilirler
Alıntı ile Cevapla