Konu Başlıkları: Hangi Çiçeği Alırsınız?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mayıs 2023, 23:30   Mesaj No:8

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.400
Konular: 1269
Beğenildi:11845
Beğendi:8989
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart






ZAMBAK

Zambaklar başka bir popüler çiçek cinsidir ve eğer seçiminiz buysa, doğuştan bakıcısınız demektir. Sıcakkanlı, empatik ve akıllısın. İnsanlar yardım için size gelir ve asla hayal kırıklığına uğramazlar. Doğuştan gelen iyiliğiniz nedeniyle ihtiyacı olanlara yardım etmeyi seviyorsunuz. Ama masumiyetinizden dolayı insanlar nezaketinizden de faydalanabilir. Ancak, hiçbir şey sizi üzemez veya dünyaya sevgiyi yaymanıza engel olamaz. Sen alçakgönüllü, saf ve nazik bir ruhsun.






ZİNYA

Zinyalar herkesin sevdiği ama adını kimsenin bilmediği çiçeklerdir. Bu rengarenk çiçekleri seçerseniz tutkulu bir insansınız demektir. Çok hassassınız ve kolayca yaralanıyorsunuz. Bir şeyleri yoğun bir şekilde hissediyorsunuz ve genellikle başkaları tarafından incitiliyorsunuz. Kasvetli şimdiki zamanla yüzleşmek yerine geçmişte yaşamayı ve mutlu anıları yeniden yaşamayı tercih ediyorsunuz. Ancak, hayatınız sandığınız kadar kasvetli değil. İnsanları kolayca etkiler ve sevgi dolu kalbinize saygı duyan ilgili, sadık arkadaşlar ve ortaklar çekersiniz.






AYÇİÇEĞİ

Ayçiçekleri dünyanın en parlak, en güzel ve en tanınan çiçeklerinden biridir. Herkesin yüzünü güldürürler ve ilk seçiminiz de bir ayçiçeği ise, benzer bir mizaca sahipsiniz. Neşeli, iyimser ve pozitifsiniz. Sıcaklık ve neşe yayarsınız. Ayrıca mutluluk yaymayı seviyorsunuz ve bir insansınız. Başkalarıyla konuşmayı ve kolayca yeni arkadaşlar edinmeyi seviyorsunuz. Gittiğiniz her yerde hızla ilgi odağı olursunuz. Ancak, sevdiğiniz herkese sadık kalır ve zor durumlarda yoğun bağlılığınızı gösterirsiniz.
















Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla