Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2023, 21:49   Mesaj No:2

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.398
Konular: 1269
Beğenildi:11841
Beğendi:8986
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Standart

Depremzedeler üzerine bu denli yaralayıcı karalayici cümleler sarf etmek insanı ve vicdani değil.

CHP ne yaparsa yapsın olmuyor. Diplerde çok dip değil kindar bir seçmene sahip. Hazımsızlık ve seçimlerde başarısızlık yaşadıklarında hemen ortaya çıkıyor. Dillerinden demokratlığı, fikirlere, inançlara saygıyı düşürmeyenler kinlenince nereye saldıracaklarını bilemiyorlar.

Deprem bölgesinde demekki devlet bütün imkanlarıyla varmış. Burdan bu çıkar. Evet geciktik dedi Erdoğan kabul etti, helallik istedi. Demekki karşılık bulmuş. Kalanlar için hayat daha zordu. Devlet yaraları sarmakta hızlı hareket etmiş. Evlerin inşaatına zeminsiz etütsüz başlanmasını millet ittifakı çok elestirmişti ama depremden çıkmış insanlarda "yaparsa Reis yapar" fikrini kesinleştirmiş. Bunlar karar alana kadar Erdoğan yapıyor. Bedava ev vereceğim sözü kadar dayanaksız, kaynaksız, ayakları yere basmayan bir vaad olabilirmi? Oldu. Ve karşılık bulmadı. Erdoğan Defne deki hastane inşaatıyla da oradaki insanların gönüllerini kazandı. Helal olsun demek yerine CHP ve masası "hastane yok, togg yerli değil, Karadeniz'de gaz yok, ithal, tesis yok" vs vs vs ile soğan patates siyasetiyle bir yere varamayacagini bilmedi,oyalandı durdu.

Birde dikkatimi çeken; millet ittifakının seçim sürecince deprem, yolsuzluk, ekonomi,pahalılık, liyakatsizlik üzerine hiçbir argümanları yoktu. İktidarın sert, terorize dilinin aksine saygılı, seviyeli, şeffaf bir seçim süreci götürdü iyi güzel ama yetmez. Erdoğan bu milletin kodlarını hücrelerine kadar biliyor. İstediğini veriyor. Samimi, güvenilir

Siyasetten anlamam genç editim. Mikrofon uzatmışın görünce dayanamadım.)
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla