Konu Başlıkları: Siz Olsanız yaparmısınız???
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ekim 2023, 19:28   Mesaj No:2

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.421
Konular: 1272
Beğenildi:11886
Beğendi:9000
Takdirleri:26451
Takdir Et:
Standart

Anneyi bakacak, hürmet edecekleri yaşta anneye eziyet. Danazor olup hem evde kalacak hem maddi manevi hiçbir işe katkı sağlamayacak. Bırak 40 yaşı her yaşta anneye babaya destek olmayı bilmeliler. Evlenmiyorlar mı? Her işte yardımcı olacaklar. Ciddi söylüyorum evden atarım. Okurken sinir oldum. Hasta değiller, iş var, sağlık var yazık yahu.
Gidin evlenin ama yok evlenirler mi? Kendince akıllılar. Sorumluluk almaya gerek yok. Ev rahat. Kadın 75 yaşında atsa atamaz güç yetmez en temizinden mahkemeyle uzaklaştırılmışlar.

Çağın ve ailelerin sorunu kızlarında, erkeklerinde artık evlenmemesi yada geç evlenmeleri. Evlat ayırmam, cinsiyet ayırmam evlenmeyecek olanı beni emekli etmeleri şartıyla bakarım.)) Bunların karnı doymaz, çamaşırı bitmez. Bir de anne yemeği olayı var. Hepten sinir geldi. Dışarda yemezler evde ne var? Ağza uygun olacak. Oğlum dışarda ye yok. Eve eksik gör yok. Mutfağa gir yap yok. Hafta sonu bari yap yok. Dışardan ısmarla yok. Yat-yuvarlan ohh! E yani Süleyman değilem her heywanın dilini bilem))
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla