Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Kasım 2023, 17:53   Mesaj No:3

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.414
Konular: 1272
Beğenildi:11876
Beğendi:8995
Takdirleri:26381
Takdir Et:
Standart

Allah'la özel sözleşme yapmış soyun mensupları olarak Yahudiler (seçilmiş millet) geri kalan insanlardan üstündür.

Filistinliler için kullandıkları (human animals) sözü, Yahudi olmayanları (gentile) olarak kabul eden anlayışın diğer milletlere karşı her istediklerini yapmaya hakları vardır öyle değil mi? Siyonizmin beslendiği yer, soykırımını desteklediği, katliamına gerekçe gösterdiği tek dayanak bu.
Onlar buna inanıyor ve bunun için yüzyıllar süren ve belliki sürecek soykırım yaparken bizim müslüman devletlerde mi buna ikna acaba? Siyonizmin dayanağı seçilmiş millet, kutsal topraklardan bu izzetli hakkı sürme zulmüne pek iknalar belliki. Yoksa sözler zulmü kınarken eller ve eylemler kayırıyor olmazdı. Güçlülerin adil, adaletin güçlü ollduğu bir düzen, sadece bir temenni ve ütopyya, insan denen varlık, gücü kadar zalim, fırsatı kadar hırsız ne yazikki..
Filistin özgürleşti müslüman devletlerin tutsaklığı ve tutarsızlığı ortaya döküldü. 45 gün geçti toplanıp toplanıp dağılan, ortak karar almak, yaptırım uygulamaktan aciz sözde müslüman ülkelerin konu Filistin olunca bel fıtığı hatta fellç olmuş , birşey beklenmez artık. Çeneler kuvvetli, heryere ayar vermek serbest.

Filistin her müslüman için İzzet, iman-namus -şeref ve haysiyet meselesi olduğuna göre, müslüman ülkeleri takındıkları tavrın ne kadar haysiyetsiz,, şerefsiz yaptığı bir gerçek.

Bugün İsrail zulmünün yanına bütün zulümleri, Filistin yerine bütün mazlumalrı koyduğunuzda sizin haykırdığınız acı gerçek tüm gücüyle bağırıyor. BİZDE MAZLUMUN DİLİ, DİNİ, IRKI, COĞRAFYASI ÖNEMLİ ne yazıkki.

MAZLUMUN dünyasında kıyamet koparken zalime yatağında huzur verme Allah'ım.

Kaleminize, yüreğinize sağlık seydam. Tespit ve cümlelerinizin herbiri hakkı (gerçek) haykırıyor. Allah razı olsun hak ile kalın...
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla