Konu Başlıkları: Alo Engiiinnnn
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Kasım 2023, 21:48   Mesaj No:7

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.414
Konular: 1272
Beğenildi:11876
Beğendi:8995
Takdirleri:26381
Takdir Et:
Standart

Şu milyonlarca lira para, altın takılan düğünlerde mercek altına alınsın mesela. Nerden girdi o paralar? Lüks araçlı, çakarli, saatli zenginliğinin kaynağı belli olmayan, bol paralı cemaat, tarikat şeyhlerinin oğullarına da bi uzansin bence devletin eli. Allah rızası için toplanan kumbaralalra yapmadılar herhalde o zenginliği. Yoksa öyle mi? Kuantum ayetleri diye şifa dağıtan ne zengin pembe mor çarşaflı yüksek topuklu lüks araçlı hanım ablalar var oooo.. Aklımda deli sorular? Bunlara eski İçişleri bakanı neden bu kadar izin verdi? Neden önüne geçmedi? Hatta eleştirenler linç yedi? Doğruyu söyleyene vatan haini dendi? Dezenformasyon yasası hiç bunlara işlemedi. Her haltı yeyip dolandiricikla zengin olmuş bu tipler siyasetle çok içli dışlılar.
Yöntem hep aynı: siyasetle irtibat, umre fotoğrafları, İktidar yalamasi, yağlaması, muhalef olanlara kahretme, savunmalarını din dili ile yapma vs vs vs.
Devletimiz önce izin verir, takibe alır ses etmez, sonra bu kara paralar kasalara dolar, çöker tepesine. Paralar kalır hazinemize. Devlet milleti millet devleti böyle böyle aldatır, dolandirir, kandırır. Kim kahraman, kim suçlu birbirine karışır. Benden duymuş olmayın Canım o paralar nereye gidiyor tabiki yol, köprü olarak bize dönüyor.
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla