Konu Başlıkları: Filistin Direniyor
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2023, 13:02   Mesaj No:4

mncetinbudak

Medineweb Acemi Üyesi
mncetinbudak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:mncetinbudak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 62111
Üyelik T.: 01 Ocak 2021
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Bursa
Mesaj: 22
Konular: 15
Beğenildi:37
Beğendi:8
Takdirleri:442
Takdir Et:
Standart

Ümmet-i Muhammed'in sahipsizliğini görüyoruz maalesef. Türkiye dahil İslami beldelerin başındaki yöneticilerin acizliklerini görüyoruz. Kınamaktan öteye gidemiyorlar. Zihinleri esaret altında.

Allah Subhanehu ve Teala, yer altı-yer üstü zenginlikleri vermiş, genç nüfus var, ordu var, tank, tüfek, İHA, SİHA ne ararsan var, yürek yok, cesaret yok, tevekkül yok.

"Bir gün gelecek kafirler sizin üzerinize leş üzerine saldıran köpekler gibi saldıracaklar" hadis-i şerifindeki vakıa yıllardır gerçekleşiyor. Yine aynı hadisteki "dünya sevgisi ve ölüm korkusu" yöneticilerin zihnini işgal etmiş durumda.

Gazzeli kardeşlerimiz özgür, bizler esiriz. Onlar şehid oluyorlar, şehid veriyorlar, dillerinden dökülen ifade "elhamdulillah".
Rabbim, ümmet olarak bizlere basiret versin, feraset versin. Kardeşlerimiz hem bize hem tüm dünyaya çok şeyler gösterdiler, hatırlattılar, öğrettiler, Rabbim ders almayı nasip etsin.

Allah, bizi aciz yöneticilerden kurtarsın, Müslümanları bir kalkan gibi koruyacak bir Halife nasip etsin inşaAllah. Amin.
Alıntı ile Cevapla