Konu Başlıkları: eşler arası muhabbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ocak 2024, 18:03   Mesaj No:19

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:50
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1173
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Kadın naziktir, nazenindir, hassastır efenim. Beden küçük, yaş küçük küçülen hayaller.. Dünyası erkeği ve ailesi kadar iken o gün sırtına binen yükün ağırlığını bugün hissediyor. kadının isyanı önce kendinedir efenim. Kendisi zamanında ses çıkaramazken, erkeğinin de onu manuple etmesi ve buna devam etmesidir.

Erkeğin "kaç yıllık mevzu, nereleri kaşıyon kadın, dır dır dır, başımın etini yedin" dediği yer, kadında civatanın gevşediği yer oluyor.))
Sıka sıka sıka yalama yapıyor efenim sizin hatırlamadığınız kadının hıfzettiği o geçmiş.

Kocanın hatirlamadığı (hadisin ordan) zamanında yaptığı veya yapılmasına göz yumduğu, basit gördüğü, kadının ses etmediği her şey, bugünün rahatlığında "ben ne çekmişim şu kıytırık koca elinde, neyine ses etmemişim" sorgusu önce kendinde başlıyor) Gelinlerin, kızlarının özgür, kendini ifade edebilen, kısıtlanmadan sürdüğü yaşam, gördüğü değer gözlerindeki perdenin kalktığı yer. O sorgu ve yüzleşme öyle kolay olmuyor. Sonra adamın amel defteri dürülmeye başlıyor

60 a gelmiş anneyi geçmişiyle yüzleştirmeye uğraşıyoruz ondan sonra. Kendini suçlamaları, hataları, pişmanlıkları 15 yaşındaki haliyle verdiği mücadeleyle barışmasıni sağlamaya çalışıyoruz. Şimdi instagram neneleri onlar. Herşeyi biliyorlar.

Bunların hepsi muhabbetten.
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla