Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2024, 13:12   Mesaj No:2

Hâdimul İslam

Medineweb Baş Editörü
Hâdimul İslam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Hâdimul İslam isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:45
Mesaj : 13.020
Konular: 1409
Beğenildi:13224
Beğendi:9635
Takdirleri:30983
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Gazze'de tünel arayan İsrail'in Newyorkta ortaya çıkan tünelleri. Kişi kendinden bilirmiş işi. Kendi kazdıkları tünellerle rezil eder Allah adamı.
Dünyada itibarını sıfırlayan İsrail'in kaçacak yatacak yeri yok. İsrailli yahudiler için yaşam bundan sonra baya zor olacak. Netenyahu ve terörist yandaşları sadece Gazze'de Filistinlilere zarar vermedi. En büyük zararı dünya kamuoyu ve vicdanında kendi halkına verdi.

Hz Ömer'in Uhud savaşında Ebu Süfyan' a söylediği gibi; "Eşit değiliz. Bizim ölülerimiz cennette, sizinkiler ateşte"

Kâfirler dünya ve ahirette asıl tutsak ve esir iken. Sabreden zulm altındaki müminlere zindan özgürlük, zulüm hürlüktür, .. İşte bu yüzden Gazzeli kardeşlerimiz, Doğu Türkistanli kardeşlerimiz yenilgi yenilgi büyüyor, şehit ola ola diriliyorlar.

"Allah bizim mevlamızdır. Sizin mevlanız yoktur"
Alıntı ile Cevapla