Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mayıs 2024, 17:22   Mesaj No:11

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:2
Konular: 522
Beğenildi:4105
Beğendi:4920
Takdirleri:28539
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!

Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Şöyle düşün adamların Cumhurbaşkanı ve dışişleri bakanı ölmüş. Yani Tayyip Erdoğan ve Hakan Fidan olduğunu düşünün. Bir halk bu acıyı yaşarken bizimkiler ".biz bulduk" demekle kalmadı İHA reklamı yapar gibi paylaşımlar yaptılar. "Enkazı bizim İHA buldu, ingilizce yaptıkları" başkanınız kaybolduysa bizi arayın" "Türk İhası dünya basınında...bu gurur sana yeter" gibi empatiden uzak, düşüncesiz İran'ın itibarını zedeleyen paylaşımlar tüm dünyayı dolaştı. Aynını yaşasaydık biz İran'ı yerden yere vururduk. Birbirimize çok benziyoruz. Hamasi söylemler, en büyüğü, en yerlisi, en iyisi, en şatafatlısı, en gösterişlisi, en zengini en, en, en, en...itibar sevdası aramızdaki kan davalarından biri

Son tahlilde diplomasi dilini kullanarak, Türkiye'ye destek ve yardım için teşekkür ederek durumu yumuşatmaya çalıştılar. Kimin İhası daha iyi bilemedik))
Vallahi öyle oldu. Evet böyle düşününce hem gururdan itibar kibrindrn biz bulduk diceklerdi hemde bizede gıcık oldular bu haberler yüzünden. Yine trol azizliği