Bu katilin anası geçen gün tv de “daha bu sabah bu oğlumu içeri alın diye şikayet ettim “ demişdi şans eseri yaşıyoruz malesef:( evet ikdidar en önce kendi ülkesine ayar verse çoı daha iyi olacak. Ortalık suç makinası ile dolu insanın tavuk kadar değeri kalmamış . Öte yandan da şunu düşünmeden edemedim. Bu çocuk nasıl bu hale geldi? Kafamı çok kurcaladı bu kadın zamanında çocuğuna sahip çıkıp neden hırçın yaramaz diye düşünüp uzmandan yardım istemedi? daha farklı olurdu diye düşünüyorum. Yada hiçmi sevmediler bu delikanlıyı zamanında nasıl bir ortamda büyüdü? Bir yerde okumuşdum Afrikalıların bir sözü var” köyü tarafından sevilmeyen çocuk o sıcaklığı his etmek için köyü yakar” bu çocuğun vakasıda böyle bir şeymi? Gencecik insanın kabarık suç dosyası var. Yetkililer neden bu tür suçluları iyileştirip topluma kazandırmıyorlar? Ben vatandaş olarak bunları düşünüyorsam yetkilinin düşünmemesi imkansız! Belki uzakdan konuşması kolay diyenler olabilir. Ellerinde imkanları olan yetkili kişiler aldıkları maaşları hak etmeleri gerektiğini düşünüyorum.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...
Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |