Son dakika son dakika
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinde yapılan büyük bir operasyonla gözaltına alındı. İmamoğlu ile birlikte 100 kişi gözaltına alınırken, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında "suç örgütü liderliği" ve "terör örgütüne yardım" suçlamaları yöneltildi. Gözaltına alınmadan önce paylaştığı videoda "Büyük bir zorbalıkla karşı karşıyayız ama yılmayacağımı bilmenizi istiyorum" diyen İmamoğlu, operasyonun siyasi bir hamle olduğunu vurguladı.
CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer, sabahın erken saatlerinde İmamoğlu’nun konutuna çok sayıda kolluk kuvvetinin geldiğini belirterek, “Ekrem İmamoğlu’nun konutuna 20 araç dolusu kolluk kuvveti sevk edildi ve gözaltına alınıyor” açıklamasında bulundu.
Benzer bir açıklama CHP’li Gökhan Günaydın’dan da geldi. Günaydın, “An itibariyle Ekrem İmamoğlu’nun konutuna 20 araç dolusu kolluk kuvveti gelmiş durumda” ifadeleriyle gelişmeyi duyurdu.
.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım.
Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |