Alıntı:
Medine-web Üyemizden Alıntı
hamidullah'ın bir sözünü anımsıyorum.İslamın şartı beştir altıncısı haddini bilmektir.
sataşmak kelimesinin içeriği karmaşıktır kartal.Bu kelimenin içeriği naz ,şaka ,espiri ,sevgi ,özlem,hödüklük ,ilgi çekmek, sataşıyorum demekki varımcılık,karşı tarafın sevgisini test,samimiyet,yakın dostluk vs vs vs ...
dikkat edeceğin durman gereken noktada durmak yani hamidullahcası haddini bilmek yani fadime ablacası nezaketi aşmamak laz hocamcası kırmızı reçete.)
bak kendimden bir örnek vereyım.Anneme sataştım.dedim ki anne sizin 50 yıllık çocuğunuzum.ama huyumuz mizacımız çok farklı sizden.neden böyle? yoksa evlatlık mıyım anne.) annemin cevabı evlatlık alsak seni mi alacaktık.)))
Kartal gördün mü sataşmanın dozunu.))) |
Abi dondum

mizaçlı alakalı diyebiliriz bence. Ablanın kırmızı reçeteli seninkide pek yeşil reçete değil abi

severken canını çıkara çıkara sevmeye gerek yok ya. Nezaketlede olur öteki türküsü annnem olsa dayanılır gibi deil.
Çok çok üzücü yani
.gif)
bazen ne dedimki durumu oluyo öyle olmuş olabilir

Esmanur en sevdiklerinlede illa soğuk mesafe olmalı mı?bende ondan yanayım yukarda başkanımla abinin örneği var su damlası örneği var. Bazısı döve döve seviyo adeta bazısı hassas oluyo dengesi var mutlaka ama işte döve döve sevilen arkadaşlık bağları daha kuvetliymiş