Konu Başlıkları: Eyvah! Aile Yılındayız
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mayıs 2025, 09:37   Mesaj No:8

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Memleket:sivas/istanbul/
Konular: 590
Beğenildi:5132
Beğendi:6890
Takdirleri:27534
Takdir Et:

Nasıl bir kriz içinde isek artık , yunanistan bittim tükendim dedi adamlar 2 yıl içinde toparlandı. Biz bir toparlanamadık sürekli ekonomik kriz ülke krizden çıkamıyorki! gençlerde dünyaya çocuk getirmekden korkuyor,bakalım nasıl bir destek veriyormuş devletimiz.

Bu yardımlardan 1 Ocak 2025 itibarıyla çocuk sahibi olan ailelerimiz yararlanacak. Buna göre, 1 Ocak 2025 itibarıyla doğacak ilk çocuk için 5 bin lira tek seferlik doğum yardımımız, ikinci çocuk için her ay 1500, üçüncü ve sonraki çocuklar için de her ay 5'er bin lira desteğimiz annelerimizin hesabına yatırılacak. Bu desteklerimiz, çocuklarımız 5 yaşını tamamlayana kadar devam edecek." ifadelerini kullandı.

Ye ye bitmez bu paralar! Dalga geçer gibi insanlarla bu nedir? Kendilerinin çocuklarına yetiyormuymuş bu ücretler? İslamda böyle bir şeymi var? Onlar herşeyin en iyisine layık halk ne bulduysa onu yesin giysin ! Halk nasıl geçiniyorsa yöneticilerinde öyle geçinmesi gerek İslam bunu gerekdirir.

Böyle dediğim zamanda bazılarının dediği “cafeler ağzına kdar insan dolu” Allah aşkına insanlr arkaşları ile oturup bir kahvede içemiyorsa bir yerde hiç çalışmasın:( yapmayın bunu devir eski devir değil herşey çok değişdi gariban bir kahve içmiş dısarıda neden gözünüze batıyor? Şahsımın tercih etmeyeceği bir şey dışarıda kahve içmek , ama öteki tarafda bana iyi geliyor arkadaşımla sohbet ediyoruz , diyenler var. Bir kahve içmeyi bir tatlı yemeyi lüx görmeyin insanlara yönetimi eleştirin halkı değil.

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....