Konu Başlıkları: Trump Musk kavgası
Tekil Mesaj gösterimi
Alt Dün, 19:31   Mesaj No:1

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:2
Konular: 530
Beğenildi:4164
Beğendi:5019
Takdirleri:28887
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Trump Musk kavgası

Trump Musk kavgası

Bloomberght

Kısa biri süre önce hayal kırıklığı yaşadığını açıklayan Musk'ın ardından bir hayal kırıklığı açıklaması da Trump'tan geldi.
ABD Başkanı Donald Trump, "Musk beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Artık çok iyi bir ilişkimiz olup, olmayacağını bilmiyorum" dedi.

Seçimler sırasında Trump'ın büyük destekçisi olan ve Donald Trump ABD'ye ikinci kez başkan seçildikten sonra Hükümet Verimliliği Departmanı'nın (Doge) başına getirilen Elon Musk ile Trump arasındaki çatlak büyüyor.

ABD Başkanı Trump son olarak Musk'la ilgili olarak şöyle konuştu:

"Elon Musk vergi tasarına karşı çıkarak, beni çok büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Musk ile artık çok iyi bir ilişkimiz olup olmayacağını bilmiyorum."

Sözleşmeleri sonlandırma tehdidi
ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'daki görevinden ayrılmasının ardından vergi tasarısı ile ilgili sert eleştirileri dolayısıyla "gerilim" yaşadığı ABD'li milyarder iş insanı Elon Musk'a "hükümet sözleşmelerinin sonlandırılabileceği" tehdidinde bulundu.

ABD Başkanı Trump, bugünkü açıklamalarına X hesabından karşılık veren Elon Musk'a Truth Social hesabından tepki gösterdi.

Trump açıklamasında, "Bütçemizde milyarlarca dolarlık tasarruf yapmanın en kolay yolu, Elon'un devlet sübvansiyonlarını ve sözleşmelerini feshetmektir. (Joe) Biden'ın bunu yapmamasına hep şaşırmışımdır. Elon 'gözden düşüyordu', ona ayrılmasını söyledim. Kimsenin istemediği elektrikli arabaları satın almaya zorlayan düzenlemeyi iptal ettim, kendisi de bunu aylar önce biliyordu ama o zaman çıldırdı." ifadelerini kullandı.

Tesla hisselerinde çok büyük zar eden Musk'i Trump takmıyor. Amerika dünya maç izler gibi izliyor ikisini.

Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Trump Musk kavgası Gündem/ Manşetler Hâdimul İslam 1 19 06Haziran 2025 19:31
Hutbe: müslümanın bir duruşu vardır Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat Kara Kartal 0 13 06Haziran 2025 19:05
İlahiyatta intihar eden genç kız Hafta'nın Konusu Hâdimul İslam 3 64 01Haziran 2025 16:24
Yasin suresi: Kur'an'ın Kalbi cuma hutbesi Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat Kara Kartal 0 28 30 Mayıs 2025 11:50
Cuma hutbesi 25.04.2025: kurban Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat Kara Kartal 0 35 23 Mayıs 2025 13:38