---Kime, neye dokunsam yakıyorum sanki,
Kimi sevsem uzaklaşıyor,
Çiçeği bile çok sevsem soluyor,
Gülümsediğim somurtuyor,
Knuştuğum küsüyor,
Dinlediğim tripleniyor,
Beğendiğim beğenmiyor,
Ciddiye aldığım ciddiye almıyor,
Yaklaştığı herşeyi yokeden, güzellikleri solduran virüs gibiyim .
Sanki ben seviyorum diye ölüyor yakınlarım, herkes, herşey.
Çiçekler soluyor, kuşlar susuyor. Güneş varken yağmur yağıyor, fırtına kopuyor. Sanki orman yangınlarının da sebebiyim.
Sanki serin bir rüzgar esecekti ama kavurucu sıcakların müsebbibiyim. Hatta iklim krizinin. Belki Ortadoğu'nun yüzünün gülmemesinin..Hatta Gazze'nin...Bu aralar bende bu haller var Oluriçim..
+ iki gözüm, millet bunları chatgbt ye anlatırken benimle paylaştığın için bilsen nasıl mutlu oldum.) Teskin edilmeyi sevmiyorsun. Gerçekleri duymayı, yorum, çözüm istemiyorsun. Sen biraz duygusallastin mı? Baya baya hem de.))) Ah ahh başkalarının duygularını önemsemekten kendi duygularını, hislerini unutmuş olabilirmisin? Sorsam en alakasız kişilerin bile enler'ini bilirsin. Seni sana sorsam en basit enini bile bilmezsin. Mesela en sevdiğin yemek ne? En sevdiğin film? En sevdiğin çiçek, müzik.. hemen cevaplayamadin değil mi?
Kendine yolculuk tmam da, duygularına, hislerine, kalbine yolculuğu da bir düşün. İnkar etsen de, görmezden gelsen de,çok derinlerde yorgun hatta kırgın hatta çok hüzünlü bir kalp var. Teklemeden, sana en büyük kazığı atmadan, en sağlam tribi ondan yemeden kalbini sev, onar

. Haber alıcam bak.. Bir sonraki görüşmemizde sorucam bugün kalbin için ne yaptın? Sevdikelrin için kendin için değil bak kalbin için, en değerli ben'in için ne yaptın? diye sorucam. Unutursan yaz bir yere.Cevap kalbinde....
-Beni kalbimden vurdun Oluriç😔