Konu Başlıkları: Durumları Alalım:/
Tekil Mesaj gösterimi
Alt Dün, 20:09   Mesaj No:234

Hâdimul İslam

Medineweb Baş Editörü
Hâdimul İslam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Hâdimul İslam isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Konular: 1410
Beğenildi:13248
Beğendi:9639
Takdirleri:30983
Takdir Et:

Alıntı:
Esma_Nur Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Oooo baş editim yoksa fındık kraliçesimi desek ) karadenizi batıyı feth ettin şimdi sıra anadoluyamı geldi )) efsanesin anadolu güzeldir hoş bir havası vardır. Tarihi yerlerinide gezme fırsatın olursa aktarsan bize )Allah kolaylık versin 🌺
Aman ne kraliçe.)) Kayseri'ye çok yol düşüreceğiz. Gezecek ne zaman ne fırsat vardı ancak işlerimizi halkedebildik. İlerleyen zamanlarda anlatırım size Ama nasıl güzel bir şehir...Tarihi dokusu olan şehirler bir başkadır. Beni iki şey cezbeder. Bir bölgenin dağı, iki camiler. Erciyes Dağı, Ali Dağı muhteşem. Şehri geçtim durakları, mekanları, sokakları, her köşe başını camilerle ve türbelerle tarif ediyorsun. Muhteşem birşey. Daha gezmeden böyle hissetttim. Talas diye yeni yerleşim yerini çok övüyorlar. Şöyle canlı böyle güzel ama çekici gelmedi bana. Sonradan kurulmuş yerleşim yerlerinin yüzleri hep aynı. Kayseri çok güzel çok.

Bu arada Kayseri'den @mehmet akif Göknur hocamızın selamını getirdim size Mihrinaz ve Mehmet Akif tanıştılar. Bebekligini bildiğimiz Elif Nur Mihrinaz ablasının kankasi oldu Eşi, kendisi, çocukları ile çok güzel ağırladılar. Yolumuzu güzel insanlara çıkaran Rabbime hamdolsun. Çocuklarımı tanıştırabileceğim, evine girebilecegim güzellikte insanlarla kardeş olmuşuz. Sıkıntıı, stresimizi hafifletebilmek için ailecek gösterdikleri çaba, özen... Ne kadar teşekkür etsem az.Hepsi İslam kardeşliği ile işlettiğimiz medineweb kardeşliğinin tezahürü... Başka bir açıklaması yok...

Sende durumlar ne Esma Sultan