Konu Başlıkları: Durumları Alalım:/
Tekil Mesaj gösterimi
Alt Dün, 20:48   Mesaj No:237

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esma_Nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Memleket:sivas/istanbul/
Konular: 590
Beğenildi:5178
Beğendi:6949
Takdirleri:27774
Takdir Et:

Alıntı:
Hâdimul İslam Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Aman ne kraliçe.)) Kayseri'ye çok yol düşüreceğiz. Gezecek ne zaman ne fırsat vardı ancak işlerimizi halkedebildik. İlerleyen zamanlarda anlatırım size Ama nasıl güzel bir şehir...Tarihi dokusu olan şehirler bir başkadır. Beni iki şey cezbeder. Bir bölgenin dağı, iki camiler. Erciyes Dağı, Ali Dağı muhteşem. Şehri geçtim durakları, mekanları, sokakları, her köşe başını camilerle ve türbelerle tarif ediyorsun. Muhteşem birşey. Daha gezmeden böyle hissetttim. Talas diye yeni yerleşim yerini çok övüyorlar. Şöyle canlı böyle güzel ama çekici gelmedi bana. Sonradan kurulmuş yerleşim yerlerinin yüzleri hep aynı. Kayseri çok güzel çok.

Bu arada Kayseri'den @mehmet akif Göknur hocamızın selamını getirdim size Mihrinaz ve Mehmet Akif tanıştılar. Bebekligini bildiğimiz Elif Nur Mihrinaz ablasının kankasi oldu Eşi, kendisi, çocukları ile çok güzel ağırladılar. Yolumuzu güzel insanlara çıkaran Rabbime hamdolsun. Çocuklarımı tanıştırabileceğim, evine girebilecegim güzellikte insanlarla kardeş olmuşuz. Sıkıntıı, stresimizi hafifletebilmek için ailecek gösterdikleri çaba, özen... Ne kadar teşekkür etsem az.Hepsi İslam kardeşliği ile işlettiğimiz medineweb kardeşliğinin tezahürü... Başka bir açıklaması yok...

Sende durumlar ne Esma Sultan
Bizde tatlı bir telaş düğün hazırlıkları içindeyiz

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....