Eğitim ailede başlar beyinleri sulanmış çocuklara öğretmenler ne yapsın? Bu aymazlık nedir okul yönetimi bunları neden barındırıyor diyeceğim hangi okula gitseler ortalığı bulandırırlar çok yazık ..Dedeleri yaşında öğretmene mahallenin delisi gibi davranıyorlar,yanlış anlamayın mahallenin delisine sataşmalrısa asla doğru bulmam lafın gelişi söyledim. Velilerine söylesen ne var şaka yapmış çocuklar denir. Dedim ya terbiye aileden başlıyor. Öğretmenler çocuklr sizin aynanız sizleri çocuklrınızdan tanıyoruz derdi. Bunlrın önüne geçilmez ise daha beteride olur. Ortalık felaket oldu sokaklar iğrenç böyle giderse herkesi farklı tehlikeler bekliyor. Çok merak ediyorum araşdırmadım ama türkiyenin tarihinde bu kdar sapıklık terbiyesizlik varmıydı? Ben hatırlamıyorum “eğitim sistemimizi geliştireceğizzz her mahalleye okullll” dendi buyrun sonuçlar eskiden millet cahildi ewet ama edep ahlak vardı..
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...
Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |