Hanımların sosyal medyada olması konusu sancılı baya. Boşver, takılma demekle olmuyor. Bugün YZ Grok kadın resimlerine neler neler yapıyor. Böylesi tehlikeli sularda bekar kızlarımızı, evli olanların oralarda yer almasını söylemek, sektöre dönüşmüş, fonlayanların belli olduğu bu mecralarda bulunmalari gerektiğini söylemek ma'rufa uygun bir tavır değil. Gençlerimizi koruyabilmek adına, onların da kendilerini ifade alanı bulabilecek alanlar acilmasi gerekiyor. Bilemiyorum inan.
Bir kere 20 sn lik videolar için ciddi maddi olanak, ciddi mesai harcanıyor. Bekarsan zaman israfı,, evliysen boşanma sebebi. En iyimser haliyle koca da bi zaman sonra olayın parçası oluyor. Şebek kocalar zaman sonra dudak dolgulu hanım ablalar. Mevzu buralara gitmemeli. Dolu içeriklerle, eğitim -mizah-aktuel-sanat her alanda ahlaki bir duruş sergilemeliler.
Bir örnek vericem: " YouTube kanalı açmış, önlisans İlahiyat ders notlarını görüntülü anlatan evli bir hoca hanım benden videolarını paylaşmamı istedi. Unutmuşum zaman sonra hatırladim. Forumda paylaştım sonra sildim.. Bir baktım bizim hoca hanım suratı eşgal değişmiş. Boy boy kendi resimleri var ekranda. Önyargılı olmak istemedim ama bunu paylaşamam yani forumda. Hanım ablalar bilirim ki; kaşını, gözünü, inceler yani

Sonra videolarını inceledim. Ders videolarının ilk 15 dk ve aralar kadının kayinvalideyle sorunları, kocasının dağınıklığı, çocuk bakım zorluğu, akşama yapılacak yemek tarifleri, dudak kalemininin..Her telden olmuş

))Sonra aktüel, reklamların bolca alındığı hesaba dönüşmüş. Abilerin maşallahlı yorumları kalbimi sıkıştırdı...Ne ile başlayıp neye dönüştüğün çok önemli...
Erkeklerin dilleri ve zihni çok küfürlü..
Hanım ablalar kendilerine bile uymayan geleneksel islam elbisesini ekranda gördüğü gençlere yedirme derdinde.
Yapay zeka önü alınamayacak şekilde kontrolsüz. Bayan hesaplar Grok un sapıklığıyla mücadele ediyor.
Yine de kendine güvenen, mahareti olan yapsın...
Mümin genç kızlara boyundan büyük eleştiriler yaparak öfkeye sebebiyet vermemeli...