Alıntı:
Hâdimul İslam Üyemizden Alıntı
Bir yerde olmak, orada kabul görmek için sürekli uğraşıyorsan, kendini tüketiyorsan oraya ait değilsindir. Ne yazık ki orada yerin yoktur.
Emek ve mücadele verdiğin yerde kendin olabilmen ve bu şekilde değer görmen, birlikte olduğun insanların sana değer vermesi ve bunun farkında olman aslında burada olmanı açıklıyor.
Kandan candan bile olsa bazen ait olmadığımız yerin mücadelesini verirken buluyoruz kendimizi ve zaman alsa da sonsuza kadar sürmüyor  Olduğu yer insanı tüketiyorsa, sürekli çabaladığın yer seni kabul etmemiştir.
Kim olursa olsun, bu platformda hayatımızın ve hesap alanımızın bir parçası. Kimsenin ruhunu yormamaya, emek verirken tüketemmeye bir o kadar kendimizi de tüketmemeye özen gösteriyoruz.
Seni burda tutan şey bu aidiyet duygusu....Seni olduğun gibi bütün duygularına özen göstererek kabul gördüğün, varolmak için sürekli çaba sarfetmek zorunda olmadığın bir yerde ve kişilerle birlikte olman...
Böyle yerleri ve kişileri bulduğunda bırakma  abla tavsiyesi  |
Ablm çok etkilendim
.gif)
🥹

gerçektende kendim oldum, sabır zorladım sinirlendim git defl denediniz🥹 çok çok teşekkür ederm çok
“Kimi insanlar vardır, size sadece var olmanızla bile sıra dışı bir şey yapıyor olduğunuz hissini verirler. Adeta içinizdeki güzelliği çekip çıkarır ve yüzünüze tutarlar. Onlar bu çağın soyluları, çiçek dirilticileridir. Olur da elinizi tutarlarsa bırakmayın.”
Tam olarak bunu yaptınız bana 🥹