Tekil Mesaj gösterimi
Alt Bugün, 18:37   Mesaj No:147

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:2
Konular: 592
Beğenildi:4547
Beğendi:5520
Takdirleri:31393
Takdir Et:

Ankara'da polis memuru Melih Okan Keskin'in (44) araç muayene istasyonundaki kavgada hayatını kaybettiği olaya ilişkin gözaltına alınıp 2’si tutuklanan 1’i de adli kontrolle serbest bırakılan 3 şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı

DHA'nın haberine göre Batıkent Şehit Ramazan Çağlar Polis Merkezi Amirliği'nde görevli polis memuru Melih Okan Keskin, pazartesi günü otomobilini rutin muayene kontrolünden geçirmek için Yenimahalle ilçesi İvedikköy Mahallesi'ndeki araç muayene istasyonuna götürdü.

Burada polis memuru Keskin ile istasyon çalışanları arasında önce tartışma, ardından da kavga çıktı. Kavgada Keskin, çalışanlar tarafından darp edildi. Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan ve beyin kanamış geçirdiği tespit edilen Melih Okan Keskin, 3 gün sonra hayatını kaybetti. Olayla ilgili araç muayene istasyonu çalışanları Y.K., M.Y. ve S.A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilip, mahkemeye çıkarılan şüphelilerden S.A. ve M.Y. tutuklandı, Y.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

OLAYA KARIŞANLARIN İŞ AKDİ FESHEDİLDİ"
Öte yandan olaya ilişkin TÜVTÜRK'ten açıklama yapıldı. Açıklamada, olaya ismi karıştığı tespit edilen kişilerin iş akdinin feshedildiği ve ayrıca iç soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
///////

Bıktık vallahi bıktık şu hırsız heriflerden. Araç muayenelerinde neele neler yaşadım. Kafasına göre muayeneden geçti kaldı. İstedikleri paralar, tripleri vallahi canımıza kastediyorlar. Kapatılsın. Karayolları yapsın. Bu nedir? Bıktık pislik insanalrdan. Çalışanların çoğu sabıkalı, tipler. Ne beklicen. Direk dalmış. Tutanaklarda yok küfretti yok vuracak sandım. Sinirden disklerimi sıkıyorum ya.
Allah rahmet eylesin. Hepimiz potansiyel saldırıya uğrayacaklar sirasindayiz sadece siramiz gelmedi
Olan temizlere oluyor Allah rahmet etsin