1)Ailesinden birini arayan kökleri sağlam güvenilir duygularını saklamaz abartmaz.
Güven ailede tesis edilir o yüzden fıtrat güvenli limandan yani aileden birini arıyor. Sonrasında karakter devreye giriyor diye düşünüyorum.
Başkalarına anlatıp darlamak, içinde bulunduğun durumu abartmamak, yük etmemek ve yük olmamak için hemen paylaşacak birini bulmak yerine önce kendi içinde tartmak... Sorunları da sevinçlerini de kendi içinde normal bir zemine çekip sonra önceliği belirlemek gerek.
Güvenle alakalı değil, tamamen kişinin karakter olgunluğuyla alakalı bir durum. Yoksa özellikle aile koşulsuz sevgi ve güvenin olduğu, saygı gördüğün yer olsa da böylesi bir durumda belirlenen öncelik karakterle alakalı.
Anlaşılmak hatta olduğun gibi anlasılmaktir mevzu. Ne eksik ne fazla.... Sevincime de sıkkın halimi de yadırgamayacak biri olmalı.
Çokça kendi içinde yaşadıktan sonra birini bulmuş olmanın verdiği o duygu çok ayrıcalıklı ve özel...
Sana kendini biricik hissettiriyor. Güzel bir duygu. Şükür sebebi bence...
Seninle benim gidiş yolu tam tersi olmuş üstade

Senin önceliğin anne iken sonra kendin olmuş bende öncelik kendim sonra kardeş olmuş. Su damlası hep kendine olmuş Kartal da istikrarlı şekilde annesi