Konu Başlıkları: Site için öneri
Tekil Mesaj gösterimi
Alt Bugün, 14:59   Mesaj No:7

AsilBey

Medineweb Acemi Üyesi
AsilBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: AsilBey isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 64214
Üyelik T.: 09 Nisan 2026
Arkadaşları:0
Memleket:Malatya
Konular: 1
Beğenildi:11
Beğendi:0
Takdirleri:510
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!

Bu siteyi uzun zamandır biliyordum. Ama üye değildim. Boş zamanlarımda ülkemdeki İslami sitelere ara sıra küçük ziyaretlerde bulunurum. Uzun süreli kalmam zor. Kaliteli ve devamlı olan sitelerde zaman geçirmeyi seviyorum. Burası da oldukça istikrarlı. Düzenli bir site. Birkaç göze batan konular olsa da çok ta sıkıntı sayılmaz. Bunları söylemek bana düşmez haliyle.

Benim "Acemi üye" demekteki amacım, benim için acemilerin acemisi dense de sorun olmaz ama başka üyeler böyle görmek istemeyeceklerdir. Önceki tecrübelerime dayanarak rica ettim. Bunun muhabbetini çok yaşadık. Hatta kavga edip gidenler bile oldu. Tabii çooook uzun zaman önceler yaşandı. Bugün de birşeyler değişti mi? Tabii ki çok şey değişti. vB'nin yıldız olduğu zamanlardan bugüne kadar sosyal medyaların, forumların yerini alması, bir kaç "tık" yaparak paylaşımlar yapılması, takipçilerin ve izlenme sayılarının fazla olması karşısında forumlar yavaş yavaş eriyor maalesef.

Önemli olan, bu konuda kararlılıkla yoluna devam etmek. Bunu da burası çok güzel başarmış. Site sahibini, yöneticileri ve sizleri tebrik ediyorum. Tam bir sadakat ve azimle buraya kadar gelmişsiniz. İnşaalah daha çooook uzun yıllar boyunca böyle kalırsınız.

Logolar için rica ederim. Zamanım olsa, konularla, yorumlarla çok daha güzel zamanlarımız olurdu ama, dediğim gibi. Geçerken uğradım. Tanrı misafiri sayın lütfen. Ziyaretin makbulü, kısa olandır demiş büyüklerimiz. Yinede burda geçecek zamandan sonra ara sırada olsa uğrar, bir selam verir çıkarım.

Bu arada, acemiii üyelere "Beğen" butonu kapalı. Buton yok. Mesajlarınıza tepki veremiyorum.

Sağlık ve selametle kalın inşaallah.