Teşekkür ederim anlayışınız için. Aslında forum hatıraları mesajımı yazarken aklıma geldi. O kadar çok hatıra var ki, anlatsak destan olur
Çok değişik güzel insanlar tanıdık. Değerli insanlarıla zaman geçirdik. Üzüldük, sevindik....
Sitelerle uğraşmak gerçekten çok güzel. Değişik ve anlatılamaz bir heyecanı var. Biz 2008'de farklı bir sitede üyeyken imam hocamızla, konularını görsel olarak düzenlediğimiz için bize sitem edip, küsmüştü.
Ne hakla benim konularımı düzenlersiniz? Kelime hatası yada şekil bozukluğu olsa bile kalmalıydı....

Ne kavgalar ettik. Sonra gitti, site açtı tek başına. Ben de sitesini bir şekilde bulup üye oldum.

Sohbet panelinde selam verdim. Selamı aldı ve ben kendimi gizlemişken, kim olduğum belli değilken bir baktım üye adım kırmızı ve admin yetkisi vermiş. Gel de gülme..
Dedim beni tanıyor musun ki bana yetki verdin? Ben sadece üye oldum. Bana verdiği tek cümlelik cevap..
- Ayakkabı hırsızını camiye bekçi koydum. Siteye zarar gelecekse, senden gelsin.
Beni nasıl tanıdın dedim. Öyle hissettim dedi. Bu dediğim yıl 2009.
Sonra zaman ilerledi ve çooook güzel bir dostluğumuz oldu ve halen görüşüyoruz. Bazen saatlerce konuşup kafamı ütülese de eskileri anlatıp anlatıp o heyecanları tekrar tadıyoruz.
Konu yine uzadı. Mesajınıza teşekkür edecektim sadece
Mesajınız için gerçekten teşekkür ederim. Çok hoş ifadeler kullanmışsınız. Ben de vedaları sevmem ama hem iş, hem farklı konular hem siteler zaman kalmıyor. İSterdim ki her gün burda olayım, daha çok zaman geçireyim ama bazı şeyler sadece istemekle olmuyor maalesef.
Hafta sonları boş zamanlarımda bu güzel siteyi elimden geldiğinde ziyaret etmeyi bende çok isterim.
Görüşmek üzere.. Selametle kalın inşaallah.