Asilbey okula gönderdiğimiz çocuklar geri dönmüyor. Yolda kaza geçirmedi. Kaçmadı, kaçırılmadı. Devlet bana hesap vermek zorunda değil mi?
Çocuğumu "zorunlu eğitimle" gönderdiğim okuldan devletin emniyet müdürünün, devletin silahından çıkan kurşunlarla, devletin okulunda işlenen feci bir olaya, hemde siyasi yetkilerini kullanarak öğretmenin sürülmesine sebebiyet vermiş bir devlet memuru için, psikopat çocuğu kaynaştırma için tertemiz çocuklar arasına katan sistemin sorumlularını ,siyasileri bırakında biraz suclayalım.
Kimse sorumluluk almasın, kimseyi suçlamayalım aman aman. Bakansa bakanı suçlicam tabi. Devlette ana babadır. Bana açıklama yapmak zorunda. Sorumluluk almak zorunda. Varmı böyle bir açıklama? Yok...
Sorumlular zaten sorumluluk almıyor bir de siz çıkıp onların sözcülüğünü yapmayın ne olur?
Yazılanlar çok kıymetli.
Kaldı ki; yazılar sorumluluğu bakana yıkmak yerine tam tersi ; "bakana yıkılmayacak kadar hayati önem taşıyor" ve
"Millî Eğitim Bakanı ile açıklamak eksik olmanın ötesinde yanıltı..." diye kişi odaklı değil gelinen noktayı, nasıl göz göre göre bu duruma gelindiği belirtiliyor.
__________________ İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK...
Konu Hâdimul İslam tarafından (Dün Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.
|