Öncelikle kimsenin sözcülüğünü yapmadığımı belirtmek isterim. Sözlerim anlaşılmamış. Benim için isim önemli değil. Kimin ne bakanı olduğu da önemli değil. Önemli olan bu ülke için taş üstüne taş koyan, bu ülkenin ilerlemesi için zerre kadar faydalı olandır.
Başka bir yazıda okuduğumla burdaki cümleyi birleştirmiştim aslında. Bakana yıkılıp yıkılmaması konusunda. Ben yine de en büyük sorumlunun aile olduğunu düşünüyorum.
Haberde caninin babasının ifadesi şuydu.
- Odasına girdiğimde bilgisayarını kapatırdı. Bilgisarında ne yaptığını görmemizi istemezdi. Biz girince ekranı saklardı.....
Bu nasıl babalık ki, merak edipte , oğlum ne yapıyor, bizden gizleyecek kadar bir şeylerden çekiniyor. Neyi görmemeizi istemiyor.
Hiç mi merak etmedi. hee, nasıl olsa benim oğlum yapmaz, sadece bu değil genelde herkes aynı, Çok nadirdir çocuğunun neyle uğraştığını takip eden ebeveyn..
Göz göre göre mi buraya geldi. Mesela ne oldu bu noktaya gelinmeden önce?
İşin özeti, iş birilerini suçlamakla çözülecekse istediğinizi suçlayın. Birilerini suçlayarak mı rahatlayacağız. Burda herkesin suçu var, eksiği var, dikkatsizliği var..
Sözlerim pek anlaşılmamış
Ayrıca, psikopat çocuğu kaynaştırmak için tertemiz çocukların arasına katılma konusunu pek anlamadım. Ya da haberim yok. Varsa da benim eksiğim olsun. Bu cümle bir dizi film konusu olabilir mi acaba? Sadi Payaslı hocanın kelebekleri ve gelinciklerinden esinlenmiş olabilir mi acaba bu cümle
Bir daha böyle faciaların yaşanmaması için hem devlet, hem millet olarak ne yapmalıyız? sorusuna bir cevap bulmak yerine hala birilerini suçlama derdine düşüyorsak hiç bir çözüm bulamadan, her günümüzü böyle geçirmekten başka yol kalmıyor bana göre. İşte bu da geleceğimiz için büyük tehlike.