Tekil Mesaj gösterimi
Alt Dün, 23:28   Mesaj No:99

Hâdimul İslam

Medineweb Baş Editörü
Hâdimul İslam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Hâdimul İslam isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Konular: 1494
Beğenildi:13698
Beğendi:9860
Takdirleri:32049
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!

Alıntı:
Esma_Nur Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Muhteşem güzelliklere gark olmuş Emine hocam kesinlikle ümitsiz olmak yok. Gam’da Dem’de kalıcı değil..

Bu Ramazan küçük bir cemaatim oluştu😊(devam ediyoruz) hamdolsun. Onlarla mukabele yaparken, aşina oldukları ayetlerin anlamlarını okuyarak, surenin anlamı, mesajı, konuları gibi başlıklar açarak bir okuma yaptık. Üzerinde çokça durduğum ayetlerden biri " yeryüzünü gezip dolaşın..." yeryüzü gökyüzü, dirilişi gibi gibi ayetlerdi😊. Minnak cemaatimle birlikte dikkatimizi kâinat ayetlerine çekme maksatlı olarak, çokça zikrettik bu ayetleri ve çok işledi hepimize. Nasıl icselleştirdiysem Ayetleri 15 gün sonrasında yaşamayı beklemiyordum )) Gökyüzü -yeryüzü tam dirildiği zamanalrda Rabbim birde yerinde müşahade et dedi valla 🤲 Bulutların içinden, denizelrden, güneşin kalbinden, turunç- narenciye ağaçlarının içinden, mimozlardan, içine yuva yapıp yerleşsem dediğim koca Benjamin ağaçları, şelalelerden, tarihi camilerden geçtim.Hayretim arttıkça arttı. Taze taze Lale bahçelerini de koydum heybeme.

Bayburtlu ya dönüşmem inşallah"Hele bi bak kim geldi ya Rasulullah"

İsim:  InShot_20260418_194403223.jpg
Görüntüleme: 5
Büyüklük:  99,1 KB (Kilobyte)

İsim:  InShot_20260418_194934970.jpg
Görüntüleme: 5
Büyüklük:  85,8 KB (Kilobyte)

İsim:  InShot_20260418_194733061.jpg
Görüntüleme: 0
Büyüklük:  63,5 KB (Kilobyte)

6000 küsür ayet içinden bir tek gezin dolaşın ayetimi aklınızda kaldı diyen eşlerin işi çok zor.)) Nisâ taifesi nereye tutunacağını çok iyi biliyor çok.)))

İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir.

RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK...

Konu Hâdimul İslam tarafından (Dün Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.