Konu Başlıkları: Kevser Suresi Kavram Haritası
Tekil Mesaj gösterimi
Alt Bugün, 19:37   Mesaj No:2

Hâdimul İslam

Medineweb Baş Editörü
Hâdimul İslam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Hâdimul İslam isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Konular: 1498
Beğenildi:13711
Beğendi:9873
Takdirleri:32049
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!

Niye Kevser suresinden başladın derseniz
Şöyle ki;
Kağıt ve kalemlerle not alan biriyim 5-6 sayfa notu birde worde geçmem lazım sonra buraya aktarmam
Baktım birikiyor bir yerden başladım o da Kevser suresi oldu. Fırsat buldukça paylaşıcam inşallah.
Katkılarınız değerli. Beklerim inşallah

Bir de hanımlara anlatırken bu tek düzelikte olmuyor tabi.)) Etraflayarak, bu notlar üzerinden çerçeveyi seviyeye uygun tutarak genişleterek işliyoruz.
En sevdikleri kısım; surelerin bugüne ve bize mesajları, ruhsal ve psikolojik hallerimize, hayatın içindeki rollerimize, kadın olarak, anne olarak, eş olarak, birey olarak bunların totali kulluk olarak bu sureler bize ne veriyor? şeklinde onların duygularını merkeze çeken bir yaklaşımımım var. Burda öğrendiklerim diyorum kesinlikle. Fecr hocam ve Muhsin hocamın tedrisatından geçince talebenin talebini merkeze koyarak ne eksik ne fazla ama net, eğmeden bükmeden, seviye gözeterek anlatmaya çalışıyorum. Kendi öğrencilik dönemlerimizi görüyorum her birinde. İlgi, heyecan, ilk kez duymuş olma heyecanı, ezber telaşılari, anlama gayretleri çok çok tanıdık geliyor ))Beceririm inşallah

İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir.

RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK...