Kur’an’ı Hz. Muhammed Yazmış Olsaydı…
Kuran'ı, Muhammed (A.S.) yazsa idi
1- O kitapta Kendisini cennetle müjdelemez miydi?
2- O kitapla ırkını yüceltmez miydi?
3- O kitapta kendi adını sadece 4 kez mi anardı? Eşini, dostunu, arkadaşını bir kez bile anmaz mıydı? (Musa (AS) en çok adı anılan nebidir.)
4- O kitapta soyunu ,kabilesini (haşimoğullarını) yüceltmez miydi?
5- O kitapta kendisini azarlar, hatta tehdit eder miydi?
6- O kitapta açıklanması hoşuna gitmeyecek, kendisini toplumda zor duruma sokacak şeyleri açıklar mıydı ?
7- O kitapta anlamını kendisinin dahi bilmediği "mukatta harfler" (elif-lam-mim, ya-sin gibi) ayetler olur muydu?
8- O kitapta kendini Allah'ın en sevgili kulu ve Her şeyin varoluş sebebi ilan etmez miydi? (Bu iddia Kuranda yazmaz, uydurma hadislerde yer alır)
9- O kitapla kurduğu din sayesinde kendisine Saraylar, Hanlar, yaptırmaz mıydı? Sıradan hayatına devam edip, basit bir hayat yaşar mıydı ?
10- O Kitap da Ahirette Bana da Size de Ne Yapılacığını Bilmiyorum Bana Bile Torpil Yok Dermiydi. Ahkaf (9)
O Kitabı Kendi Yazmış veya Toplamışsa
Eğer Muhammed Yanımızdan Bir Söz Uydurmuş Olsa Onu Yakalar Şah Damarını Keserdik Dermiydi Hakka (44)
11- O kitap sebebiyle; herkesin en güvendiği insanken, öldürülmek istenen bir insan olmayı göze alır mıydı? Bu uğurda evinden yurdundan kovulup yine de o kitaptan şaşmaz mıydı?
12- O kitapta indirdiği dine en çok kendisi uyup, en çok kendisi ibadet eder miydi? Sadece kendisine farz olan ibadetler koyup, bu ibadetleri uydurduğu halde uygular mıydı?