Cvp: Muharrem ayının bilinmeyen üç özelliği...        Kerbela çölünü, kapladı duman     Bu zulmü yapanda olur mu? İman     İçimi bir hüzün kaplıyor aman     Muharrem Ayı’na girdiğim zaman       Kerbela çölünde esiyor rüzğar     Fırat Nehri’ ninde soğuk suyu var     Her zaman içimi sıkıntı kaplar     Muharrem Ayı’na girdiğim zaman       Kerbela denince durmaz göz yaşım     Bir ağrı geliyor, çatlıyor başım     Üzüntüden ölüyorum kardeşim     Muharrem Ayı’na girdiğim zaman       Kerbela da görüyorum atları     Zeynep elin kesmiş, zincir katları     Yediğimden almıyorum tatları     Muharrem Ayı’na girdiğim zaman       Kerbela görünür bana her, Kan’da     Hüseyin adını duyduğum anda     Orada olmayı istiyor, can’da     Muharrem Ayı’na girdiğim zaman       Kerbela’ nın matemini tutmaya     Onlar gibi o kumlara yatmaya     Kalbim başlar heyecanla atmaya     Muharrem Ayı’na girdiğim zaman       Kerbela da kefen olan hasırı     Hep kendimde arıyorum kusuru     Duyduğum sözlerin, olur tesiri     Muharrem Ayı’na girdiğim zaman       Kerbela’ nın çok mu olur? Ayazı     Önceden mi yazılmıştır? Bu yazı     Kendime de haram ettim, beyazı     Muharrem Ayı’na girdiğim zaman       Kerbela da gece olur karanlık     Dalgınlığa gelse bile, bir anlık     Yapmıyorum kimse ile yarenlik     Muharrem Ayı’na girdiğim zaman       Kerbela’ da yanan çadırlar gördüm     Anlamak içinde, Zeynep’e sordum     Ne olur sormayın artıyor derdim     Muharrem Ayı’na girdiğim zaman       Kerbela da yollar geçit vermiyor     Zulüm yapan muradına ermiyor     Acaba gözyaşım niye durmuyor?     Muharrem Ayı’na girdiğim zaman       Kerbela’ nın destanını yazanlar     Hüseyin’in mezarını kazanlar     Derdimizi ancak, Ağamız anlar     Muharrem Ayı’na girdiğim zaman      
			    |