|  28 Aralık 2008, 20:34 | Mesaj No:1 | 
  |     Durumu:    Medine No :  2797  Üyelik T.:
27 Temmuz 2008  Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj :
218Konular:
66  Beğenildi:4 Beğendi:0
 Takdirleri:10 Takdir Et: 
	  Konu Bu  
				Üyemize Aittir! |   Dua... 
   Dua... Bildiğini söyleyip de bilmeyenlerden  Oldum deyip de oldurmaya uğraşanlardan  Aydınlandım deyip de ışımayanlardan  Öğrettiğini sanıp da öğrenmeyi unutanlardan  Çareyim deyip de, derde düşürenlerden  Beni arındırıp da kirletenlerden  Aydınlığa götürüp de, karanlıklarda bırakanlardan  Cahilliği yerecek kadar cahil olanlardan  Vardım deyip de, yolumu başa çevirenlerden  Sevgiyi sözcüklerde bırakanlardan  Sana elpençe kul olup da, ruhuma hükümdar olmak isteyenlerden  Sevgi için deyip de sevgi dışında kalanlardan  Aşk için deyip de, aşkı yargılayanlardan  Hepimiz yoldayız deyip de, kendini yol yapanlardan  Hepimiz Bir’iz deyip de, kendini bir, beni iki yapanlardan  Hakikati bildim deyip de, beni bilmeyenlerden  Gerçeği gördüm deyip de, toprakta, bitkide ve insanda, seni göremeyenlerden  Çok şey söyleyip de, hiçbir şey söylemeyenlerden  Havada uçup da, dünya gezegeninde yürüyemeyenlerden  Alemlerde meleklerle kucaklaşıp da, dünyada insan kardeşleriyle kucaklaşamayanlardan  Ben senim deyip de, ben de kendini göremeyenlerden  Her boyutta dolanıp da, insan boyutuna giremeyenlerden  Olmakta olanı kabul edip de, beni olduğum gibi kabul etmeyenlerden  Sana hizmet edip de, insan kardeşlerine hizmet etmeyenlerden  Koşulsuzum deyip de, koşulsuzluğu koşul yapanlardan  Zararsızım deyip de, en büyük zararı verenlerden  İhtiyaçsızım deyip de, ben den düşlerimi bile çalanlardan  İnsanlık için deyip de, her şeyi kendisi için isteyenlerden  “Kendim” deyip de, “kendi nefsini” kral yapanlardan, sen beni koru.  Kendimde; bütün sadeliğimde, sıradanlığımda, yalınlığımda, saf sevgide, net görüşte, tek bilişte, her şeye mesafesiz yakınlıkta, yıkılmaz bir Ruh duruşunda, dengede kalmam için bana Güç ver.  Amin cümlemize nasip olsun İnşaALLAH... | 
  |  |   |