Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Aralık 2008, 13:12   Mesaj No:2

NUR

Medineweb Emekdarı
Avatar Otomotik
Durumu:NUR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 127
Üyelik T.: 10 Eylül 2007
Arkadaşları:4
Cinsiyet:
Memleket:ankara
Yaş:31
Mesaj: 1.805
Konular: 527
Beğenildi:30
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cvp: İşte, İsrail'in koyduğu ve uymamızı istediği kurallar

Kural 7: İsrailliler Filistinlileri kendi kalelerine şut atmaları için teşvik eder. Bunu reddedenler 'terörist' olarak anılır ve bir daha maça girmelerine izin verilmez.
Kuralın pratiği: İsrail Gazzelileri Abbas`a değil Hamas`a oy verdiği için abluka altına alır, aç bırakır, elektriğini keser. Eğer Gazzeliler fikrini değiştirmezse hepsini "terörist" ilan edip üzerlerine bombalar yağdırır.


Kural 8: Filistinli oyuncular sahayı terk edebilir ama asla geri dönemez. Bunun istisnası yerlerine bir İsrailli oyuncunun geçmesidir.
Krulan pratiği: İsrail el koyduğu hiçbir toprağı geri vermeye yanaşmaz hatta Golan tepelerinde olduğu gibi o topraklar üzerinden ticaret bile yapar. İsrailliler Filistin topraklarını metre metre işgal ederek yerleşim yerleri yapmaktan ve buralara radikal Yahudileri yerleştirmekten de geri kalmaz.




Kural 10: Hakemleri ve uygulayacakları kuralları İsrail belirler.
Kuralın pratiği: Dünya`nın büyük ülkeleri. BM, Avrupa Birliği ya da Arap Ülkeleri İsrail`in ( ve tabii destekçisi ABD`nin) sıcak bakmadığı hiç bir karara imza atamaz, ambargo uygulamak ya da büyükelçilik kapatmak teklif dahi edilemez, kınama söylemleri bile Filistinlileri de suçlayıcı ifadelere yer verilerek "dengelenir".



Kural 11: İsrail'in faulleri ve Filistinlilerin iyi oyunları televizyonlarda yayımlanamaz. Kuralın pratiği: Dünya televizyonları ve haber ajansları hergün yaşanan yerleşimci terörünü hatta cinayetlerini nerdeyse hiçbir zaman ekrana taşımaz ama taş atan Filistinli çocuklar ya da yürüyüş yapan, slogan atan Filistinliler "terör" kelimeleriyle yan yana her akşam ekranlarda yer alır. Dünya hiçbir Filistinli şair tanımaz ama herkes Steven Spilberg`i ve tabii Şindler`in Listesini bilir
__________________
EN GÜZEL AŞK: ALLAH!
Alıntı ile Cevapla