Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Aralık 2008, 13:12   Mesaj No:3

NUR

Medineweb Emekdarı
Avatar Otomotik
Durumu:NUR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 127
Üyelik T.: 10 Eylül 2007
Arkadaşları:4
Cinsiyet:
Memleket:ankara
Yaş:31
Mesaj: 1.805
Konular: 527
Beğenildi:30
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cvp: İşte, İsrail'in koyduğu ve uymamızı istediği kurallar

Kural 12: Sponsorların Filistinlilere vereceği paraları İsrail alır.
Kuralın pratiği: Filistin paraları İsrail bankalarında tutulur, İsrail istediği zaman bu paraları dondurma hatta el koyma hakkına sahiptir. Hatta o paralarla utanç duvarı bile inşa edebilir. Yani, Filistin yönetimi ancak İsrail izin verirse çalışanlarının maaşını ödeyebilir, onun onayı ile parasını harcayabilir.


Kural 13: Sadece İsrailli oyuncuların mola hakkı vardır.
İsrail istediği zaman "barış görüşmelerini" başlatır, görüşmelerin istediği hızda ilerlemesini sağlar. Bu süre içinde savaş hazırlıkları yapıp, istediği anda molayı bitirerek yeniden katliama başlayabilir.


Kural 14: Filistinlilerin nerede ve ne zaman maça çıkacağına İsrail karar verir.
Filistinliler bir şehirden başka bir şehre gitmek için sayısız kontrol noktalarından geçmek zorundadır, işe ya da okula gitmesi gereken bir Filistinli sadece İsrail askerinin canı o gün istemediği için saatlerce bekletildiği kontrol noktasından geri çevrilebilir. İsrail yolculuk için Filistinlilerin belgesi olmasını şart koşar ve tabii bu belgeleri kendisi verir.



Kural 15: Kurallar sadece Filistinliler için geçerlidir. İsrailliler maç sırasında kuralları değiştirebilir ve bu değişikliklerden Filistinlileri haberdar etmek zorunda değildir.
Filistinli`yi öldüren İsrailli ceza almaz ama suçu olmadığı ispat edilse de bir Filistinli 30 yıl hapse mahkum edilebilir. Nitekim geçtiğimiz günlerde İsrail mahkemelerinde görülen iki davadan birinde Filistinli bir çiftçiyi öldüren Yahudi yerleşimci tahliye edilirken, kendisine yöneltilen cinayet suçlamasından beraat eden Ahmet Saadet 30 yıla mahkum edilmiştir


kardeşlerimize yapılan bu insanlık dışı zülümlere kayıtsız kalmayalım. "Mü'minin en büyük silahı duadır" Allah rızası için hiç olmazsa dualarımızla onların yanında olduğumuzu gösterelim. unutmayalım ki bu yapılanlardan bizlerde sorumluyuz. evlerimize giren israil malları istemeyerek de olsa bu zulme ne kadar destek olduğumuzu gösteriyordur. yarın Allahın huzuruna çıktığımızda "Ya Rabbi onlar için yapabileceğim her şeyi yaptım" diyebilelim aksi takdirde ogünün şiddetinden korkalım. hiç olmazsa DUA....

alıntı
__________________
EN GÜZEL AŞK: ALLAH!
Alıntı ile Cevapla