Konu Başlıkları: 10.Haftanın Konuğu Kebuter
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ocak 2009, 14:05   Mesaj No:12

kebuter

Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:kebuter isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 6047
Üyelik T.: 05 Ocak 2009
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 81
Konular: 2
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cvp: 10.Haftanın Konuğu Kebuter

rebia cayini kullanmiyorlar otel lobisindeki cay tezgahlarinda, lipton salma cay kullaniyorlar. yoksa rebia cidden guzel cay

ciddeye gittim ve hic begenmedim, sehre 20 km kaladan itibaren nemli hava fena derecede hissediliyor ve elbiseniz resmen teninize yapisiyor.
sirkete eleman aranmiyor ama aranirsa haber veririm lakin arabistan kadinlara calisma izni vermiyor asla

arap ulkelerinin sessiz kalmalarinin en buyuk sebebi rejimleriinn krallik olmasindan dolayi halka tepkilerini dile getirme sansini vermeme noktasinda fazlaca baski kuruyorlar ve kendileri de zaten amerikan gudumunde ve korumasinda. iliskilerin zedelenmesi hic islerine gelmiyor. kuveyt dubai umman gibi ulkeler ise zaten tamamen duyarsiz. refah seviyesinin yuksekligi herkesi esir almis ve dunyaya baglamis durumda. savunma sanayileri de zaten tamamen abd elinde. askeri anlamda gonullu mucahitler cikmadikca kimildayacak durumda degiller. 1967 yenilgisi nedeniyle de israilden cekindikleri acik.
hadimul harameynisserifeyn yerine, ilk kelimedeki d yi atin, m yi de n yapin, oyle denilmesi daha iyi bir sifat olurdu kendilerine.

surpriz ne yapardim? hic tatmadiginizi dusundugum bir hurma icecegini istanbulda bir ofisiniz olmus olsa yolLArdim size gercekten mukemmel birsey...