Konu Başlıkları: Ey Filistinli Çocukların Rabbi!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2009, 14:47   Mesaj No:3

Seyyid

Medineweb Paylaşımcı Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:Seyyid isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2834
Üyelik T.: 29 Temmuz 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 350
Konular: 67
Beğenildi:7
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cvp: Ey Filistinli Çocukların Rabbi!

Allâhım!
Yüce Kitabın Kur’ân-ı Kerîm’de bizim gibi gücü kuvveti yerinde olan Müslümanlara “Size ne oldu da Allah yolunda ve “Rabbimiz! Bizi, halkı zâlim olan bu şehirden çıkar, bize tarafından bir yardımcı yolla” diyen zavallı erkekler, kadınlar ve çocuklar için savaşmıyorsunuz?” diye hitapta bulunuyor ve “İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut yolunda savaşırlar, o halde şeytanın dostlarına karşı savaşın: şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır” buyurarak saflarımızı belirlemeye ve savaşımızı kim için, yapacağımızı, şeytanların hile ve tuzaklarından korkmamamızı bizlere öğütlüyorsun. Ey Rabbimiz, bizlere saflarımızı belirleyecek akıl, firâset ve basîret ver. Ey Rabbimiz, bizi senin yolunda ve çaresiz kalmış insanlar için savaşanların saflarına kat ve o saflardan asla ayırma. Bizi asla tâğutların yolunda savaşanların saflarına katma ve onların yanına yaklaştırma. Ey Rabbimiz, bizi tâğuta ve şeytana kul etme, bizi şeytan ve dostlarının tuzaklarına düşmeyecek şekilde iman, ahlak, ibadet, akıl, cesaret, şecaat, firâset ve basîret gibi güçlü silahlarla donat. Fiîlî ve kavlî dualarımızı Ğazze halkından eksik etme!

Allâhım!
Sevgili Rasûlün Mekke’de İslâm davasını anlatırken kendisini her türlü alçaklıkla engellemeye çalışan Mekke müşrikleri en son Müslümalara ambargo uygulamış ve onlar da tam üç yıl boyunca aç ve bî-ilaç bir şekilde Şi’b-i Ebî Tâlib’e çekilmişlerdi. Sonunda vicdan sahibi beş müşrik insafa gelmişler ve onların girişimleri ile ambargo kaldırılmıştı. Ey Rabbimiz, şu anda o mübarek peygamberin ümmeti Ğazze’de uzun bir zamandan beri ambargo altındadır. Siyonist Yahûdîler onlara yiyecek ve gıda maddelerinin dahi ulaşmasına engel olmaktadır. Kadın-erkek, yaşlı-genç, çoluk-çocuk Mü’min ve Müslümanlar aç ve bî-ilaç bir şekilde yaşarlarken bu arada başlarına gökten bombalar yağmaya başladı. Bu da bitti derken kara harekâtı adı altında katliâm başlatan Siyonist Yahûdîler onları evlerinde vurmaya başladılar. Ey Rabbimiz dünyada güçlü olduğunu söyleyen birkaç kâfir devleti insafa getir de Ğazzeli Müslümanlara uygulanan ambargolar kalksın. Ğazzeli Müslümanlar bu işkenceden ve Siyonist Yahûdîlerin zulmünden ve katliâmından kurtulsunlar!

Allâhım!
Benî Nadir Yahûdîleri Peygamberimize sûikast düzenlemek istediklerinde yapılan kuşatma sonunda Senin iznin ve emrinle Müslümanlar Yahûdîlerin ağaçlarını kesmeye başlayınca teslim olmuşlar ve evlerinin kapı ve pencerelerini kendi elleri ile söküp Medîne’yi terk etmişlerdi. Ey Rabbimiz, İsrâil’de bulunan Siyonist Yahûdîlerin de tarımda çok ileri gittiklerini biliyoruz. Ey Rabbimiz, onların bağlarını, bahçelerini ve tarlalarını rahmetinden mahrum bırak ve hepsi kurusunlar ki böylece Arz-ı Mev’ûd olarak gördükleri toprakları terk edip çıksınlar. Ey Rabbimiz, dünya Müslümanlarını İsrâil ve Siyonist Yahûdî mallarını alıp almama konusunda şuurlandır ki artık onların mallarını boykot ederek almasınlar ve Siyonist Yahûdîler en çok sevdikleri dünya malından mahrum kalarak yaptıkları zulümlerden vazgeçsinler!

Allâhım!
Sevgili Rasûlün hicret edeceği sırada kendisini dışarıda bekleyen müşriklere göstermemiş ve Sevr mağarasında da korumana alarak yine müşriklerin gözlerinden saklamıştın. Ey Rabbimiz, kadın-erkek, yaşlı-genç, çoluk-çocuk Ğazzeli Mü’min ve Müslümanları da Siyonist Yahûdî kâfirlerin gözlerine gösterme. Onları sığındıkları yerlerde öyle muhafaza et ki kâfirler yanlarına kadar gelse bile göremesinler. Attıkları bomba ve mermiler hedefini şaşırıp kendi adamlarına isabet etsin. Kendi adamlarını ve askerlerini Müslüman zannederek vursunlar!

Allâhım!
Şu anda İslâm dünyasında Müslüman devletlerin başında yönetici olarak halkı yöneten idarecilerin kalplerine de insaf, vicdan ve merhamet indir. Ey Rabbimiz, onları Ğazze’deki masum ve mazlum kadın-erkek, yaşlı-genç, çoluk-çocuk Mü’min ve Müslümanlara yardım ellerini uzatmaları için insafa getir. Sınır kapısını açmamakta direten Mısır idarecilerini insafa getir. “Hamas yok edilmelidir” diye düşünen Arap yöneticilerini insafa getir. İnsafa gelmemekte direnenleri ve yandaşlarını da yönetimleri ile birlikte yerin dibine geçir!



Allâhım!

Ğazze’de işlenen insanlık tarihi açısından utanç verici bu suçların daha fazla işlenmesine müsaade etme. Ey Rabbimiz, artık anaları ve babaları yavrusuz, çocukları yetim ve öksüz, kadınları dul bıraktırma. Kadın-erkek, yaşlı-genç, çoluk-çocuk Mü’min ve Müslümanların sakat kalmasına ve öldürülmelerine müsaade etme. Ey Rabbimiz, yerlerin ve göklerin ordularının Senin olduğunu Yüce Kitabında bildiriyorsun. Görünen ve görünmeyen ordularında o mazlum ve masum Ğazze halkının imdadına yetiş, çünkü onların senden başka kurtarıcıları ve sığınakları kalmadı. Gönder, Hendek harbinde müşrik ordularını darmadağın eden rüzgar ordunu. Gönder, Bedir savaşında Müslümanlara destek için gelen melek ordunu. Gönder, sapık Sodom ve Gomore’yi helak eden ateşten taşlar ordunu. Gönder, Eyke ve Meyden halkını yok eden deprem ordunu. Gönder, yeryüzünde putperestliği ilk icad eden Nûh kavmini helâk eden Tûfan ordunu. Gönder, Firavun ve yandaşlarını helâk eden Kızıldeniz ordunu. Gönder Ebrehe ve ordusunu helâk eden Ebabil filonu! Gönder yeryüzünde kibirlenip “Bizi kim yok edecekmiş” diyen Âd kavmini helâk eden Sarsar ordunu. Gönder yeryüzünde büyüklenen Semûd halkını helâk eden sayhanı. Gönder Hâlid bin Velîd, Ebû Ubeyde bin Cerrâh, Mûsâ bin Nusayr, Târık bin Ziyâd, Selâhaddîn-i Eyyûbî, Celâleddîn Harzemşah, Seyfeddîn Kutuz, Fâtih Sultan Mehmed, Sultan Abdülhamid gibi büyük komutanlarını! Gönder Hz. Hamzalarını, Hz. Alilerini, Ebû Dücânelerini, Ulubatlı Hasanlarını, Genç Osmanlarını, Malkoçoğullarını ve adını bilmediğimiz daha binlerce askerini. Gönder canını ve kanını davasına şahit kılmış ölmeyen ve öldürelemeyen şehîd askerlerini!
Alıntı ile Cevapla