Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2009, 00:35   Mesaj No:2

AŞK'ÜL İSLAM

Medineweb Sadık Üyesi
AŞK'ÜL İSLAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AŞK'ÜL İSLAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38
Üyelik T.: 30Haziran 2007
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:43
Mesaj: 984
Konular: 245
Beğenildi:29
Beğendi:0
Takdirleri:146
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cvp: İlahiyatcı /Ya ataları birşeye AKIL erdirememiş ve doğruyu seçememiş idiyseler?

Alıntı:
Abdulbakii Üyemizden Alıntı
biter ferdi oda biter baki olan bi Allah


ölene Allah hak ettiği gibi muamele eylesin

İslamoğulları bitmez!!!!
Onlar Kıyamete kadar Elleriyle, Dilleriyle, Yaşayışlarıyla, Dünyanın dört bir yanında İslam bayrağını taşıyan Hizmetkarlardır Sayın Abdülbaki! !...

Peygamber Efendimiz buyuruyor ki:
(Lâ tezâlü tàifetün min ümmetî kàimetün biemrillâh) "Benim ümmetimden bir grup mübarek insan mevcut olacak, Allah'ın emrini îfâ etmekte, Allah'ın emrine göre hareket etmekte devamlı duracaklar."

Yâni bozulmayacaklar, iyi müslüman olarak yaşamaya devam edecekler. Kıyamete doğru insanlar, toplumlar bozulmasına rağmen bir grup müslüman bozulmayacak. Bozulmayan bir zümre olacak, Allah'ın emrini tutacak, Allah'ın emrine göre yaşayacak, Allah'ın emrine saygı gösterecek, sevgi gösterecek, bağlılık gösterecek. Allah'ın emirlerini tutacak, yasaklarından kaçacak. Günahlardan uzak duracak, haramlardan uzak duracak, zulümden uzak duracak, dürüst olacak, temiz kalpli olacak...
Lâ tezâlü ne demek? Zâil olmadan, devam edecek demek, hiç eksik olmayacak demek. Demek ki, toplum bozulsa bile de bir grup iyi insan mevcut olacak, Allah'ın emrine göre hareket etmeye devam edecek.

Bir grup has müslüman daima mevcut olacak, benim ümmetimden..." diyor Peygamber Efendimiz. (Yukàtilûne alel-hakk) "Hak üzere mukàtele edecek, yâni çarpışacak, zulme ve küfre baş eğmeyecek. (Zàhirîne alâ men nâvâhüm) Kendileri ile mücadele edenlere de galip gelecekler, onları da yenecekler, düşmanlık edenlere de galip gelecekler. Bu güzel, bozulmayan topluluk her asırda, her devirde, her yılda, her zaman mevcut olacak.

NEYMİŞ ???
İSLAMOĞULLARI KIYAMETE KADAR BAKİ KALIRMIŞ...!

NEYMİŞ ???
İSLAMOĞULLARI BİR ÖLÜR BİN GELİRMİŞ !!! / Örnek : bkz: GAZZEDE 1500 müslüman Şehit oldu ; Buna Mukabil : 3500 doğum gerçekleşti...!!!

ALLAH BAKİDİR AMENNA;
ALLAHIN ASKERLERİ DE ''KIYAMETE KADAR'' BAKİDİR !...

Syglr...
Alıntı ile Cevapla