Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ekim 2007, 10:21   Mesaj No:2

CaferTayar

Medineweb Sadık Üyesi
Durumu:CaferTayar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 89
Üyelik T.: 21 Ağustos 2007
Arkadaşları:0
Konular: 227
Beğenildi:17
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cvp: Canım eriyor damla damla, Tesbihim ağlıyor.

bu güzel bu nazenin duyguların şairini kutluyorum

bu harika anın bu şiirle özdeştirilip bizlerle paylaştırılmasınıda kutluyorum

kadrin kainata sayhalanan kudretini meleklerin namütenahi meslerinde hissedenleride kutluyorum

kutluyorum kutlu şehir medineyi mekkeyi kudüsü konyayı malatyayı muşu ankarayı sakaryayı istanbulu bursayı

ademi idrisi nuhu ibrahimi yusufu musayı ismaili davutu süleymanı isayı yakubu sekeriyayı yahyayı isayı kutluyorum

kutlu adem kibriti ahmer göklerin tahası yerlerin yasini göklerin rahmeti yerlerin ahmedi rahmanın habibini kutluyorum

kutluyorum hirayı sevri cebeli rahmeyi turi sinayı cudiyi ağrıyı gabarı subhanı torosu erciyesi kaçkarı ve ulu dağını

zirvelerinden eserek gelen ve gönüllerde abı hayat katreleri getiren mikailin inşirah kokan nefesini kutluyorum

kutluyorum rüzgar fırtına siklon kasırga ordularını azizun zuntikam haşyetlerinde ihtişamla kahhar ve cebbar laştıranları

ölümü öldürenlere şehadeti kutlu sevda kılarak her cana bir gül buketiyle gelerek canlarını uçuran azraili kutluyorum

kutluyorum boyutlardaki enleri gönüllerdeki sinleri hacimlerdeki genleri surunda simgelemiş israfili kutluyorum

kutluyorum zamansızlık katından kelamın diliyle aracı kılınıp furkan bahtiyarlığındaki peygamberlerin dostu cebrailide

kutluyorum ademin elindeki suhufu davutun zeburunu musanın tevratını isanın incilini ve resulün kuranını

ebubekri ömeri osmanı aliyi hamzayı abbası zeydi caferi revahayı bilali selmanı huzeyfeyi talhayı zübeyri kutluyorum

bediri uhudu hendeği huneyni tebükü hayberi bu meydan ve yollarda şehidleri her birini kutluyorum

dil olupta söyleyenleri göz olupta okuyanları his olarak yansıtanları hayallerini şiirleriyle meczeden şairleride kutluyorum

bir kadrin sabahında dillenen bu terennümler gönle gelipte yansırken o gönlü o dili o eli o harfleri kutluyorum

varıdatı sır yani