|   Cvp: baya ram olanlara ithafımdır 

estağfirullah el aziymsevgi değer  doslar   iltifat  kabilinden saygı içeren  dua ve  temennilerinize  kalbi teşekkürler
 rabbimize  namütenahi hamdolsun ki bize  böylesi bir  gönül ve  haz  nasibeyledi
 bizler   sizlerin hemen  yanı  başınızda  aynı  toprak ve  suyun mamülü fıtratı islam olarak karılmış bir   kardeşinizim
 inşallah  dost olup birlikte  cem olup dosta  varanlardan oluruz
 sevgi ve  gayretimizin tüm yaratılan canların  hür olmalarına vesile  aramaktan başka  olmadığını anlamanız
 beni  gerçekten çok ama  çok mutlu eyledi
 rabbim medinewebi ve  onun böylesi nazenin doslarını eksik eylemesin
 bir  bayram hüzününü yaşarken bir  üzücü olaya  aşina  olmak  kederlendirdi gönlümüzü
 webimizin  müdavimlerinden  bir  kardeşimizi  sadece kırmadan  uyarayım istedim  velakin
 sözlerim kimbilir ben  öyle  düşünemedim lakin çok alınmış ve  bir  hayli hakaretle  ayrılmayı
 ve  böyle bir  gidişin  hoş olmuyan bir  hali ben  hayli üzmüştür
 her  ne ise   şu bir  gerçekki  efendimizin  sevdasının kokularını hisseylediğimiz iş bu  medine  webimizi
 dahada güzele ve  mükemmele  taşımamız  gerekirken  bazen  çok basit  bayağılıkları görünce  tahammül edemeyişimizi
 böyle  anlamalarından üzgünüm
 maksadım kimseyi incitmek değildi hatta  ya sen gidersin yaben  derken bile  okadar  incitmek değil bilakis
 üzülürde  düzelir  diye  düşünmüştüm velakin   her  neyse  ne  diyelim  rabbimizin isteği olacak  hayırlısı
 her  şeyin bir   sebebe  bağlandığı bu  alemi ahirete  taşıyanlara  selamolsun
 |